Ekonomi

Gökhan Kınay ve Fidan Rustamlı Forbes Listesinde

Girişimcilik sektöründe öncü kişilerin ödüllendirildiği Forbes Avrupa'nın "30 Under 30" listesine, 27 yaşındaki Gökhan Kınay ve 26 yaşındaki Fidan Rustamlı da dahil edildi.

Kadınlar Günü Turları

Bu prestijli liste, dünya çapında değişime katkıda bulunan 30 yaşın altındaki lider ve girişimcileri tanıtıyor. Gökhan Kınay ve Fidan Rustamlı, Avrupa’nın Spor ve Oyunlar kategorisi için seçildi.

Gökhan Kınay 2014 yılında kurduğu Trifles Games ile, mobil oyunlar geliştirme sektöründe adından söz ettirdi. Şirket, kuruluşundan bu yana bir milyon dolar sermaye topladı ve son üç yılda 200’den fazla oyun geliştirdi. Kınay, 2022 Başarı ve Kariyer Ödülleri’nde “Yılın Başarılı İnovatif Mobil Oyun Stüdyosu” ödülünü kazandı.

Fidan Rustamlı ise sanal gerçeklik oyunları geliştiren PolyDream Studio’da iş geliştirme müdürü olarak çalışıyor. Rustamlı ayrıca iki sene önce Bakü’de oyun geliştirme merkezi Gamepons’ın eş kurucusu ve dünyanın birçok yerinde aynı anda düzenlenen Global Game Jam’ın bölgesel organizatörü.

Forbes Avrupa’nın “30 Under 30” listesinin bu yılki seçkin üyelerinden Gökhan Kınay ve Fidan Rustamlı, her ikisi de Avrupa’nın Spor ve Oyunlar kategorisine girdi. Gökhan Kınay, 2014 yılında Trifles Games’i kurdu ve bir milyon dolar sermaye topladı. Kınay, ayrıca 2022 Başarı ve Kariyer Ödülleri’nde “Yılın Başarılı İnovatif Mobil Oyun Stüdyosu” ödülünü kazandı. Fidan Rustamlı ise PolyDream Studio’da çalışıyor ve Gamepons’ın eş kurucusu. Rustamlı ayrıca dünya çapında Global Game Jam’ın bölgesel organizatörü.

Forbes Avrupa, her yıl dünyayı değiştirme gücüne sahip 30 yaşın altındaki lider ve girişimcileri ödüllendirmek için “30 Under 30” listesini yayımlıyor. Bu yıl, 27 yaşındaki Gökhan Kınay ve 26 yaşındaki Fidan Rustamlı, Avrupa’nın Spor ve Oyunlar kategorisi için seçilen önde gelen girişimciler arasında. Kınay, Trifles Games’i kurdu ve başarılı bir milyon dolar sermaye topladı. Rustamlı ise sanal gerçeklik oyunları geliştiren PolyDream Studio’da çalışıyor ve Gamepons’ın eş kurucusu. Gökhan Kınay ve Fidan Rustamlı, Türkiye ve Azerbeycan’dan Forbes Avrupa’nın “30 Under 30” listesine girdiler.

Yunanistan Golden

Bir yanıt yazın

Maldivler Turu
Başa dön tuşu