Gündem

19 Mayıs’ta sokağa çıkma yasağı olacak mı?

Koronavirüs salgını sebebiyle resmi tatillerde zaman zaman sokağa çıkma yasakları uygulandı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda sokağa çıkma kısıtlaması uygulanıp uygulanmayacağı merak konusu.

Yurt Dışı Konserler

Koronavirüs salgını sebebiyle son olarak 29 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında sokağa çıkma yasağı uygulandı. Ayrıca 23 Nisan ve 1 Mayıs’ta da sokağa çıkma yasakları uygulandı. Bu sebeple 19 Mayıs Çarşamba günü sokağa çıkma kısıtlaması uygulanıp uygulanmayacağı araştırılıyor.

19 Mayıs’ta sokağa çıkma yasağı olacak mı?

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı resmi tatillerden biridir. 17 Mayıs’ta gerçekleşen kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs’ta yasak uygulanıp uygulanmayacağı konusunda bir açıklama yapmadı. Ayrıca bugün konu hakkında İçişleri Bakanlığı’ndan da genelge yayımlanmadı.

40 yaş üstü öğretmenler ve okul çalışanları aşı olacak

Yunanistan Golden

Aslı

NationalTurk Haber Merkezi, En Son Haberleri Gündemi, Spor Haberlerini, Ekonomi, Seyahat, Magazin, Politika ve Son Dakika Haberlerini en doğru ve objektif şekilde size ulaştırır. NationalTurk | Objektif | Bağımsız | Farklı

Bir yanıt yazın

Maldivler Turu
Başa dön tuşu