Gündem

Adıyaman’da Sağlık Çalışanı Canlı Yayında İçini Döktü! “Uyan Türkiye”

Habertürk'te Adıyaman'dan yaptığı canlı yayına bir anda katılan sağlık çalışanı Adıyaman'ın 3 gün sahipsiz bırakıldığını söyledi.

Kadınlar Günü Turları

Habertürk muhabiri Gülçin Hacıevliyagil Ayçe’nin bölgeden gelişmeleri aktardığı sırada kameranın önüne geçerek konuşmaya başlayan sağlık çalışanı, Adıyaman’a 3 gün boyunca yardım ekibi gelmediğini söyledi.

Özel bir hastanede sağlık çalışanı olduğunu söyleyen genç kadın şunları aktardı:

“Ben Adıyaman’da özel bir hastanede sağlık çalışanıyım. Şu an hastanemiz tahliye oldu. Adıyaman’ı 3 gün boyunca kaderine terk ettiler.

Yolda yürürken herkesin imdat, yardım edin seslerini duyduk. Kulaklarımızı kapattık çünkü kimse buraya gelmedi. 3 gün sonra geldiler. İnsanlar burada soğuktan dondu. Soğuktan, açlıktan öldüler.

Cumhurbaşkanı buraya gelsin. Gelsin bakalım yüzü yetiyor mu? Adıyaman’da bir tane vekil yok, insan yok, üst düzey yönetici yok.

Bu acı sadece bizim acımız galiba. Sahipsiz bıraktınız Adıyaman’ı. Bu çimentoların altında tüm Türkiye’nin, bütün üst düzey yöneticilerin kanı var. Hani nerede kriz yönetimi?

Çocukların hepsi öldü. Uyan artık Türkiye uyan!”

Naci Görür: İstanbul’u depreme nasıl hazırlarız

Yunanistan Golden

NationalTurk

NationalTurk gazetesi, yazarları ve yorumcuları en doğru ve tarafsız olarak gündeme dair en önemli haberleri size ulaştırır. NationalTurk | Objektif | Bağımsız | Farklı

Bir yanıt yazın

Maldivler Turu
Başa dön tuşu