Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İstanbul Sözleşmesi yorumu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aşı çalışmalarından İstanbul Sözleşmesine kadar pek çok konuda değerlendirmelerde bulundu.

Yurt Dışı Konserler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı çıkışında önemli açıklamalarda bulundu. Aşı tedariki konusunda değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Temenni ederiz ki mayıs, haziran gibi bu iş tamamlansın, bitsin. Rusya ile olan görüşmelerimiz devam ediyor. Rusya’dan da yine aynı şekilde aşı gelme itibarıyla bu bizi rahatlatacak” dedi.

Harp Okulları yönetmeliğindeki değişiklik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu bir yasal düzenleme değildir, bir yönetmeliktir. Bakanlık veya bakanlıklarımız bu tür yönetmelikleri zaman zaman ülkemizin veya ordumuzun huzuru için yaparlar ve bu da bu vesileyle atılmış bir adımdır, alınmış bir karardır” ifadelerini kullandı.

Kıbrıs’taki camiye saldırı

Erdoğan, “Maalesef Rumlar bu tür şeyleri her zaman yapıyorlar. AB zirvesi döneminde bunun yapılması tahrikten başka bir şey değildir” dedi.

İstanbul Sözleşmesi yorumu

İstanbul Sözleşmesi konusunda yöneltilen soruya Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Cumhurbaşkanlığının attığı adım tamamıyla yasaldır ve bu adımla da yoluna devam edecektir. Biz kararımızı verdik. Gireriz ve girdiğimiz gibi de çıkarız” yanıtını verdi.

İstanbul Sözleşmesi nedir? İstanbul Sözleşmesi maddeleri nelerdir?

Yunanistan Golden

Aslı

NationalTurk Haber Merkezi, En Son Haberleri Gündemi, Spor Haberlerini, Ekonomi, Seyahat, Magazin, Politika ve Son Dakika Haberlerini en doğru ve objektif şekilde size ulaştırır. NationalTurk | Objektif | Bağımsız | Farklı

Bir yanıt yazın

Maldivler Turu
Başa dön tuşu