GündemEn Son HaberlerFutbol

Eski Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun vurulmasının perde arkası

Beşiktaş yöneticisi, Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’na yönelik silahlı saldırının ayrıntıları netleşmeye başladı.

Yurt Dışı Konserler

Eski Beşiktaş yöneticisi, Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’na yönelik silahlı saldırının ayrıntıları netleşmeye başladı. Mahmutyazıcıoğlu’nun, anlaşmazlık halindeki iki grubu anlaştırdığı ancak sonrasında taraflardan birisinin anlaşmayı bozmasıyla başlayan süreçte kasığına isabet eden bir kurşunun aort damarını parçalaması sebebiyle kan kaybından yaşamını yitirdiği öğrenildi.

T24’ün emniyet yetkililerinden aldığı bilgiye göre, Mahmutyazıcıoğlu, eski Beşiktaş yöneticinin ailesi ile başka bir grup arasındaki anlaşmazlığı çözmek amacıyla sık sık gittiği Yeşilköy’deki balık lokantasında buluşma ayarladı.

Avukat Mahmutyazıcıoğlu’nun arabuluculuğunda bir araya gelen iki taraf arasında bir dosya üzerindeki anlaşmazlık önce çözüme kavuşturuldu. Olayın yaşandığı saatlerde yemeğin bitimine doğru taraflardan birisi anlaşmayı bozduğunu belirten sert üsluplu çıkış yapınca masada tartışma çıkıyor.

Tartışmanın büyümesi üzerine, masada silahlar konulmaya başladı. Bu arada Mahmutyazıcıoğlu’nun şoförünün yeğeni de taraflardan birisinin kullandığı silahla bacağında yaralanınca Mahmutyazıcıoğlu bir kez daha devreye girdi.

Mahmutyazıcıoğlu, bacağından vurulan yaralıyı kurtarmak isterken bu kez kendisi ateş altında kaldı. Avukat Mahmutyazıcıoğlu’na dört kurşun isabet etti. Kurşunlardan üçü bacağına isabet ederken, birisi ise kasıktan geçen aort damarını parçaladı.

Damarın parçalanması sebebiyle aşırı kan kaybeden Mahmutoğlu, olay yerinde yaşamını yitirdi. Mahmutoğlu, kan kaybından yaşamını yitirmiş olarak hastaneye ulaştırıldı.

Çatışmanın ardından olay yerini terk eden silahlı grubu yakalama çalışmaları devam ederken, soruşturma, Asayiş Şubesi’nden alınarak Organize Suçlarla Mücadele Şubesi’ne devredildi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetiyle ilgili kan donduran detaylar! Şafak Mahmutyazıcıoğlu katilininden 7 kurşun

Yunanistan Golden

NationalTurk - Londra

NationalTurk Haber Merkezi, En Son Haberleri Gündemi, Spor Haberlerini, Ekonomi, Seyahat, Magazin, Politika ve Son Dakika Haberlerini en doğru ve objektif şekilde size ulaştırır. NationalTurk | Objektif | Bağımsız | Farklı

Bir yanıt yazın

Maldivler Turu
Başa dön tuşu