Gündem

Esra Hankulu’nun Ölümü: Ümitcan Uygun Yeniden Gözaltında!

Geçen yıl işlenen Aleyna Çakır cinayetinin baş şüphelisi Ümitcan Uygun, evinde ölü bulunan Esra Hankulu soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

Kadınlar Günü Turları

Aleyna Çakır’ın geçen yıl şüpheli ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma dosyasının baş şüphelisi Ümitcan Uygun, önceki gece evinde ölü bulunan Esra Hankulu’nun ölümüyle ilgili gözaltına alındı.

Ümitcan Uygun’un, Esra Hankulu’nun ölümünden önceki gece, kadının evinde olduğu iddia edildi.

Önceki gece Mamak ilçesi Akdere Mahallesi’nde ihbar üzerine girilen evde polisler Esra Hankulu’nun cansız bedenini bulmuştu. Soruşturmayı derinleştiren polis, tanık ifadelerinden Hankulu’nun en son Ümitcan Uygun ile görüştüğünü belirledi.

İddialara göre Hankulu uyuşturucu kullanımı nedeniyle hayatını kaybetti. Ancak ölümü şüpheli görülen Hankulu’nun aynı gece arkadaşlarını arayarak psikolojisinin iyi olmadığını ve babasının mezarına gitmek istediğini söylediği belirtildi.

Hankulu’nun arkadaşlarının aynı gece Ümitcan Uygun’un da evde olduğunu iddia etmesinin ardından polis ekipleri bu sabah saatlerinde Uygun’u gözaltına aldı. Uygun’un emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Ümitcan Uygun, Aleyna Çakır’a şiddet uyguladığı görüntülerin ortaya çıkmasının ardından gözaltına alınmış ancak daha sonra serbest bırakılmıştı.

Yunanistan Golden

NationalTurk

NationalTurk gazetesi, yazarları ve yorumcuları en doğru ve tarafsız olarak gündeme dair en önemli haberleri size ulaştırır. NationalTurk | Objektif | Bağımsız | Farklı

Bir yanıt yazın

Maldivler Turu
Başa dön tuşu