GündemEn Son Haberler

Murat Sancak’tan Sedat Peker’in iddialarına yanıt verdi

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Sedat Peker'in hakkındaki iddialarına cevaben, "Berat Albayrak evime hiçbir zaman gelmedi, Suriye'de bir kibrit çöpü ticaretim olmadı" dedi.

Kadınlar Günü Turları

MT Grup Yönetim Kurulu Başkanlığı ile BMC Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Sedat Peker’in hakkındaki iddialarına cevaben, “Berat Albayrak evime hiçbir zaman gelmedi, Suriye’de bir kibrit çöpü ticaretim olmadı” dedi.

Sedat Peker‘in yayımladığı 8. videoda Suriye’den yasa dışı ticarette rolü olduğunu ve Berat Albayrak’ı evinde misafir ettiğini öne sürdüğü iş insanı Murat Sancak iddiaları yalanladı.

Murat Sancak Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullandı:

“Berat Albayrak’ın saklanmaya ihtiyaç duyacak bir durumu yok. Ayrıca o kişinin tabiriyle telefon sinyalinden bakılabilir. Evime hiçbir zaman gelmedi, gelse başımın üstünde yeri var, ağırlamaktan şeref duyarım. O şahsın yine kendi hassasiyetiyle cevap veriyorum, Suriye’de bir kibrit çöpü ticaretim olmadı ve 2 kız çocuğumun boğazından öyle olmayan bir ticaretten bir damla su bile girmedi, Allah’a çok şükür. Hiç bir şey gizli kalmaz, doğruysa ortaya çıkar bir düşünün yalansa o zaman ne diyeceksiniz? Adama haksızlık ettik diyeceksiniz. Peki ben hakkımı helal ede miyim? O zaman geldiğinde yine buradan yazarım. Ortaya atılan bir iddianın doğru olmayabileceğini hesaba katın.”

Yunanistan Golden

NationalTurk - Londra

NationalTurk Haber Merkezi, En Son Haberleri Gündemi, Spor Haberlerini, Ekonomi, Seyahat, Magazin, Politika ve Son Dakika Haberlerini en doğru ve objektif şekilde size ulaştırır. NationalTurk | Objektif | Bağımsız | Farklı

Bir yanıt yazın

Maldivler Turu
Başa dön tuşu