GündemEn Son HaberlerFutbol

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde bir firari daha yakalandı

Sunucu Ece Erken’in İstanbul Bakırköy’deki kendi balık restoranında silahlı saldırıda öldürülen eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde bir firarinin daha yakalandığı açıklandı.

Yurt Dışı Konserler

Sunucu Ece Erken’in İstanbul Bakırköy’deki kendi balık restoranında silahlı saldırıda öldürülen eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde bir firarinin daha yakalandığı açıklandı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Duhan G. isimli şüphelinin adliyeye sevk edildiği belirtildi.

Sunucu Ece Erken’in İstanbul Bakırköy’deki kendi balık restoranında silahlı saldırıda öldürülen eşi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde son firarinin de yakalandığı açıklandı.
Soruşturma kapsamında gözaltına alınan Duhan G. isimli şüphelinin adliyeye sevk edildiği belirtildi.

Beşiktaş’ta eski yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun Twitter’da yaptığı paylaşımlar gündeme bomba gibi düşmüştü. Mahmutyazıcıoğlu’nun attığı tweetlerde en çok merak edilen konuların başında Vodafone Park için kesilen çatı danışmanlık faturası ve en çok primi kim aldı sorusu olmuştu.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun Tele1 Kanalına söyledikleri de büyük yankı uyandırmıştı

NationalTurk yorumcusu ve Birgün Gazetesi yazarı Müslüm Gülhan: Şafak Mahmutyazıcıoğlu Tele1 kanalında sevgili Onnik Azinyan’ın hazırlayıp sunduğu ve benim de konuk olduğum ‘Spor Arası’ programına katılmıştı.

Tele1 programında, bu konuda kendisinin mağdur olduğunu ve Ahmet Nur Çebi’nin de bunu açıkça söylediğini ve Fatih Doğan ve TRT muhabiri Fırat Günayer’in bu konuda tanık olduğunu beyan etti. Sonunda gerçekleri Mali Genel Kurulda açıklayacağını söyledi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde bir firari daha yakalandı

Beşiktaş’ın eski yöneticilerinden Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 2 milyon TL’lik fatura hakkındaki iddialarla ilgili olarak Mali Genel Kurulunda yaptığı açıklamada: “Şimdi az önce arkadaşım (Emre Kocadağ) çıktı benim bu konuyla alakam yok dedi. Arkadaş aha sana Cumhuriyet savcılığı orada, Denetleme Kurulu (Feyyaz Tuncel) burada, Divan Başkanlığı da burada (Engin Baltacı) ben bunun tamamını birazdan yazılı olarak buraya teslim edeceğim, whatsApp mesajları, geldik gittikler, Türkiye’nin şu anda çok meşhur vakıflarında görevli İsmail diye bir arkadaş. Ve Yeşilköy Yapı Kredi Bankasının önünde gelip benden parayı alan da bu arkadaşın (Emre Kocadağ) görevli şoförü. Tamam mı? Tatmin oldunuz mu? Şimdi eğer bu yoksa buyurun mahkeme. Ben de mesajlar var, fotoğraflar var, WhatsApp yazışmaları var.” diyen Mahmutyazıcıoğlu’nun iddiaları büyük yankı uyandırmıştı.

Diğer bir soru çatı faturasıyla ilgiliydi. Şafak Mahmutyazıcıoğlu çatı faturası ile ilgili olarak Tele1 Spor Arası programındaki soruya verdiği cevapta: “Çatı danışmanlığı faturası ile ilgili bana dava açtılar. Mahkeme beni haklı buldu ve gerekçeli kararda ‘görünen gerçeklik’ diye ibare var. Bu faturanın referansları ‘Kaptan Çelik’. Adam oranın çalışanı kendine bir firma kurmuş. Şimdi, bu önemsiz bir şey mi?”

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun söyledikleri

 

Yunanistan Golden

NationalTurk - Londra

NationalTurk Haber Merkezi, En Son Haberleri Gündemi, Spor Haberlerini, Ekonomi, Seyahat, Magazin, Politika ve Son Dakika Haberlerini en doğru ve objektif şekilde size ulaştırır. NationalTurk | Objektif | Bağımsız | Farklı

Bir yanıt yazın

Maldivler Turu
Başa dön tuşu