GündemEn Son Haberler

Sedat Peker, Cüneyt Özdemir’in yayınına yorum yaptı: ‘Namusu maaşından fazla olan gazetecilere selam olsun

Sedat Peker, Cüneyt Özdemir’in Kenan Taş'ı konuk ettiği canlı yayın sırasında yorum olarak “Namusu maaşından fazla olan gazetecilere selam olsun” yazdı.

Kadınlar Günü Turları

Sedat Peker‘in, gazeteci Hadi Özışık ile görüşme videosunu sosyal medyadan paylaşmasıyla ilgili YouTube kanalından canlı yayın yapan Cüneyt Özdemir’in yayınına Sedat Peker bir yorum yaptı.

“Namusu maaşından fazla olan gazetecilere selam olsun”

Programın açık olan chat alanına ‘Reis Sedat Peker hesabıyla, “Namusu maaşından fazla olan gazetecilere selam olsun” diye yazıldı.

Hadi Özışık, önceki gün ise gazeteci Cüneyt Özdemir’in programında “Soylu ile Peker arasında haber götürdüğüm yalandır. Böyle yapan şerefsizdir, haysiyetsizdir” demişti. Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile arasında aracılık yaptığı iddialarını reddeden Hadi Özışık ile görüşme videosunu dün akşam sosyal medyadan yayınlamıştı.

Kaynak: Sputnik

Yunanistan Golden

NationalTurk - Londra

NationalTurk Haber Merkezi, En Son Haberleri Gündemi, Spor Haberlerini, Ekonomi, Seyahat, Magazin, Politika ve Son Dakika Haberlerini en doğru ve objektif şekilde size ulaştırır. NationalTurk | Objektif | Bağımsız | Farklı

Bir yanıt yazın

Maldivler Turu
Başa dön tuşu