Gündem

Son dakika haberi: Meteoroloji’den flaş kar uyarısı! Devamı geliyor…

Kadınlar Günü Turları

Gelen son dakika haberine göre; Meteoroloji’nin İstanbul için yaptığı kar uyarısının ardından dün sabah saatlerinde başlayan ve aralıklı olarak devam eden kar yağışı İstanbul’da sabahın ilk ışıklarıyla birlikte yeniden etkili oldu. Yurt genelinde sıcaklıkların düştüğü günlerde herkes kar yağışının devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün 5 günlük hava raporunda ise flaş uyarılar yer aldı. Öte yandan bir ilçede eğitime ara verildi. İşte detaylar…

İçerik gizle
Meteoroloji’nin uyarılarının ardından İstanbul’da kar yağışı aralıklarla etkili oluyor. Ankara’da da yoğun kar yağışı şehri beyaza bürüdü. Herkes kar yağışının devam edip etmeyeceğini merak etmeye başladı.
2Son dakika haberi: Meteoroloji'den flaş kar uyarısı! Devamı geliyor...
Yapılan uyarının ardından İstanbul’da kar yağışı sabah saatlerinde etkisini göstermeye başladı. Özellikle Sarıyer’in yüksek kesimleri, Sultangazi ve Beyoğlu bölgesinde kar yağışı etkili oldu.
3Son dakika haberi: Meteoroloji'den flaş kar uyarısı! Devamı geliyor...
Yerli ve yabancı turistlerin ziyaret ettiği yerlerin başında gelen Taksim ve İstiklal Caddesi’nde de kar yağışı görüldü. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait kışla mücadele araçları da teyakkuzdaydı. Özellikle anaarterlerde araçlar ortaya çıkabilecek her hangi bir olumsuzluğa karşı hazır bekledi.
Son dakika haberi: Meteoroloji'den flaş kar uyarısı! Devamı geliyor...
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün sitesinde yer alan bilgilere göre bugün İstanbul ve Ankara da dahil yurt genelinde kar yağışları devam edecek. Sıcaklıklar mevsim normallerinin altında seyredecek.
Cuma günü kar yağışının batıyı terk edip yurdun doğusu ve iç kesimlerinde etkisini göstermesi bekleniyor. Meteoroloji özellikle doğu bölgeleri için çığ tehlikesine karşı uyarıda bulundu.
DENİZLİ

DENİZLİ

Denizli genelinde sabah saatlerinde başlayan yağmur öğleden sonra yerini kara bıraktı. Mart ayında yağan ve yüksek kesimlerde etkili olan kar, bölgede ulaşımı olumsuz etkiledi. Denizli, Antalya ve Muğla’yı birbirine bağlayan Cankurtaran mevkisinde sis nedeniyle görüş mesafesi 20 metreye kadar düştü. Kar yağışının devam ettiği bölgede karayolu ve trafik ekipleri ulaşımda aksama olmaması çalışmaları aralıksız sürdürüyor.
Son dakika haberi: Meteoroloji'den flaş kar uyarısı! Devamı geliyor...
Kar yağışının etkili olduğu Bağbaşı Yaylası ve Honaz Dağı Milli Parkı’nda ise kartpostallık görüntüler oluştu. Mart ayının sonunda yağan karın, vatandaşlar koronavirüs tedbirlerine aldırmadan keyfini çıkarttığı gözlendi.
Son dakika haberi: Meteoroloji'den flaş kar uyarısı! Devamı geliyor...
Milli Parka gelen vatandaşlardan Onur Çağ; “Kent merkezinde kar tutmadı. Mart ayının son haftasında kar yağması sürpriz oldu. ‘Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır’ sözü boşuna söylenmemiş” dedi.
Son dakika haberi: Meteoroloji'den flaş kar uyarısı! Devamı geliyor...
Yağan karın altında keyifli anlar geçirmek için bir araya geldiklerini söyleyen İbrahim Yılmaz ise “Bu yıl kışı yaşayamadık. Şimdi güzel bir kar yağışı var. Anın tadını çıkartmak için Milli Park’a geldik. Belki de bu sezonun son karı” diye konuştu.
KONYA

KONYA

Konya’da gece saatlerinde başlayan ve gün içinde etkili olan kar, cadde ve sokakları beyaz örtüyle kapladı. Beyşehir Gölü’nde kar güzelliği ise havadan görüntülendi.
ULAŞIM AKSADI

ULAŞIM AKSADI

Yoğun kar ve tipi nedeniyle kapanan Seydişehir-Antalya kara yolu, ekiplerin çalışması sonucu yeniden ulaşıma açıldı.
Son dakika haberi: Meteoroloji'den flaş kar uyarısı! Devamı geliyor...
Kara yolu nun 1825 rakımlı Alacabel mevkisinde, akşamdan itibaren görülen yoğun kar ve tipi nedeniyle Seydişehir Marangozlar kavşağında bekletilen çekici, tır ve araçların geçişlerine, Karayolları ekiplerinin çalışmaları sonrasında izin verilmeye başlandı.
Yunanistan Golden

NationalTurk

NationalTurk gazetesi, yazarları ve yorumcuları en doğru ve tarafsız olarak gündeme dair en önemli haberleri size ulaştırır. NationalTurk | Objektif | Bağımsız | Farklı

Bir yanıt yazın

Maldivler Turu
Başa dön tuşu