GündemEkonomiİş DünyasıYaşam

Turizmde kriz farklı boyuta ulaştı ! Müzisyenlerden sonra şimdi de Turist rehberi intihar etti,

Kültür ve Turizm Bakanlığı kokartlı profesyonel turist rehberi 29 yaşındaki Emre Salsan intiharı turizmdeki krizin boyutunu ne denli büyük olduğunu ortaya çıkardı.

Yurt Dışı Konserler

Kültür ve Turizm Bakanlığı kokartlı profesyonel turist rehberi 29 yaşındaki Emre Salsan intiharı turizmdeki krizin boyutunu ortaya çıkardı.

Evli bir çocuklu ve henüz 29 yaşında olan Kültür ve Turizm Bakanlığı kokartlı profesyonel turist rehberi Emre Salsan’ın, en verimli çağında çaresizlikten intihar etmesi, turizmde giderek artan krizin boyutu ortaya çıkardı. İntiharların artabileceğini ileri süren rehberler Kültür ve Turizm Bakanlığı başta olmak üzere bağlı bulundukları odaların, birliklerin, derneklerin zor durumdaki rehberlere destek olmak üzere harekete geçmeleri gerektiğini söylediler Kaynak: Turist rehberi Emre Salsan intihar etti, turizmde kriz büyüyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı turist rehberiydi

Kültür ve Turizm Bakanlığı‘na bağlı lisanslı profesyonel İngilizce turist rehberi olan Emre Salsan, Avcılar Süleyman Nazif Lisesi’nden sonra girdiği 2017 yılında Aydın Üniversitesi Turist Rehberliği Bölümünü bitirdi.Görev yaptığı dönemde başarılı turlara eşlik ederek dünyanın bir çok ülkesine giden, yurtiçi ve yurtdışı turlarda tercih edilen bir rehber olan Emre Salsan, seyahat acenteleri ve rehber arkadaşları tarafından sevilen bir kişiliğe sahipti. Kaynak: Turist rehberi Emre Salsan intihar etti, turizmde kriz büyüyor.

Bir yıl içerinde 130 müzisyenin hayatına son vermesinin ardından şimdi de Turist rehberi Emre Salsan intihar etti.

Müzisyenlerin intiharını hatırlatarak Emre Salsan’ın sürpriz bir şekilde intiharına üzüntülerini dile getiren rehber arkadaşları şunları söylediler: “Müzik dünyası eğlencesiyle turizmin bir parçasıdır. Turizmde ise bir rehberin intiharı turizmde gelinen noktayı gösteriyor Hiçbir geliri kalmayan, sosyal güvencesi olmayan arkadaşımızın ekonomik sıkıntı canına tak etmiş. Dayanacak gücü kalmayınca intiharı seçmiş. Bu pandemi döneminde turizmin ne hale geldiğinin en büyük işaretidir. İnşallah birileri el uzatırda bu intiharların daha fazla artmasının önüne geçebiliriz.”

Yunanistan Golden

NationalTurk - Londra

NationalTurk Haber Merkezi, En Son Haberleri Gündemi, Spor Haberlerini, Ekonomi, Seyahat, Magazin, Politika ve Son Dakika Haberlerini en doğru ve objektif şekilde size ulaştırır. NationalTurk | Objektif | Bağımsız | Farklı

Bir yanıt yazın

Maldivler Turu
Başa dön tuşu