Gündem

Yunanistan, Türkiye’ye uçuş kısıtlamasını kaldırdı

Yunanistan koronavirüs salgını sebebiyle Türkiye ile arasındaki uçuşları durdurmuştu. Yunanistan uçuşlara kısıtlama kararını kaldırdı.

Kadınlar Günü Turları

Koronavirüs salgını sebebiyle pek çok ülke vaka sayılarının yüksek olduğu ülkelerle arasındaki uçuşları durdurdu. Yunanistan’da Türkiye’ye doğrudan uçuşlara ara vermişti. Konu hakkında sıcak bir gelişme yaşandı. Yunanistan Sivil Havacılık Otoritesi tarafından yapılan açıklamada, bu sabah saat 06.00’da son bulan Türkiye ile uçuş kısıtlamalarının uzatılmaması kararı alındığı belirtildi. Buna göre, Avrupa Birliği (AB) vatandaşları ve Yunanistan’da ikamet izni bulunan Türk vatandaşları Türkiye ile Yunanistan arasında karşılıklı seyahat edebilecek.

PCR testi zorunluluğu

Yolcuların ülkeye girişte havalimanında son 72 saat içinde alınmış negatif sonuçlu PCR testi sunmasının zorunlu olduğu belirtilen açıklamada, gelecek yolcuların 7 gün süreyle karantinada kalacağı belirtildi.

Açıklamada, bazı istisnalar dışında diğer ülke vatandaşlarının Yunanistan’a havalimanından giriş yasağının 5 Nisan 2021’e kadar uzatıldığı kaydedildi.

Yunanistan, Kovid-19 nedeniyle getirilen kısıtlamalardan olumsuz etkilenen ekonomiyi yeniden canlandırmak için bugünden itibaren bazı kısıtlamaları gevşetiyor.

21 Mart korona vaka sayısı

Yunanistan Golden

Aslı

NationalTurk Haber Merkezi, En Son Haberleri Gündemi, Spor Haberlerini, Ekonomi, Seyahat, Magazin, Politika ve Son Dakika Haberlerini en doğru ve objektif şekilde size ulaştırır. NationalTurk | Objektif | Bağımsız | Farklı

Bir yanıt yazın

Maldivler Turu
Başa dön tuşu