Portekiz Haberleri, Fotoğrafları ve Videoları

Futbol

Fernando Santos Femacosa davasında suçlu bulundu

Fernando Santos Femacosa üzerinden Portekiz milli takımdan aldığı paranın vergisini kaçırmak gibi ağır suçlama ile karşı karşıya kalmış ve para cezası almıştı.

Devamını Oku »
Football Leaks

Jorge Mendes’in maceraları 1: Wolverhampton soygunu

Dünya futbolunu örümcek ağı gibi saran Jorge Mendes Wolverhampton'ı nasıl para makinesine dönüştürdü?

Devamını Oku »
Dünya

Portekiz’de seçimleri merkez sağ ilk sırada tamamladı

Portekiz’de dün gerçekleştirilen erken genel seçimi merkez sağ Demokratik İttifak (AD) 79 sandalyeyle ilk sırada tamamladı.

Devamını Oku »
Futbol

Fernando Santos’un vergi davasında Jorge Mendes ayrıntısı

Beşiktaş’ın teknik direktörü Fernando Santos'un vergi yükünü azaltmak için hayali şirket aracılığıyla para aldığı iddiasıyla ayrıntıda yine Jorge Mendes çıktı.

Devamını Oku »
Magazin

Dulce Pontes, Ankara’da konser verdi

Özgün Fado tarzıyla Portekiz’in geleneksel müziklerini uluslararası arenaya taşıyan Dulce Pontes, Ankara’da konser verdi. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) Ada Ankara Ana Salon’daki konsere, müzikseverler yoğun ilgi gösterdi. Dulce Pontes pek çok ünlüyle aynı sahnede yer aldı Kariyerinde Cape Verde’nin dünyaca ünlü yıldızı Cesaria Evora’dan Brezilyalı şarkıcı Marisa Monte’ye, Jose Carreras’tan…

Devamını Oku »
Avrupa

Avrupa’nın En Güzel Sahil Şehri: 50 Bin Okuyucu Seçti

Kıyı şehirleri, kısa bir gezi veya daha uzun süreli konaklamalar için gıpta ile bakılan yerler. Peki Avrupa'nın en güzel sahil şehri hangisi?

Devamını Oku »
Avrupa

Red Hot Chili Peppers 2023 Konserleri: Avrupa’da 13 Durak

Farklı tarzları, eğlenceli sahne performansları ve enerjileri ile dinleyicilerine unutulmaz anlar yaşatan ünlü grup Red Hot Chili Peppers 2023 turnesinde birçok ülkede sahne alacak. 2023 turnesi kapsamında ABD’deki konserlerinin ardından 18 Haziran’da Hollanda’da sahne alarak Avrupa’ya geçecek olan grup 23 Temmuz’a kadar Avrupa’da 13 konser verecek. Red Hot Chili Peppers’ın…

Devamını Oku »
Futbol

Fernando Santos: Cristiano Ronaldo için pişman değilim

Fernando Santos 2022 Dünya Kupası çeyrek finalinde Cristiano Ronaldo'yu yedek başlatmasından dolayı pişman olmadığını söyledi.

Devamını Oku »
Football Leaks

Portekiz’de Jorge Mendes’e operasyon başlatıldı

Portekiz savcılığı, bazı kulüpler, futbolcular ve menajer Jorge Mendes hakkında "Ofsayt Operasyonu" adı verilen soruşturma başlattı.Bazı adreslerde arama yaptı.

Devamını Oku »
Football Leaks

Selim Benachour açıkladı, bir başka Jorge Mendes skandalı daha

İtalyan gazeteci Pippo Russo, Jorge Mendes’in hiç anlatılmayan hikayesi ‘A Orgia do Poder’ (ed. Planeta) kitabını yazdıktan hemen kucağına başka bir hikaye düştü. Selim Benachour, Jorge Mendes’in kendisini Sporting Lisbon yerine Rus kulübü FC Rubin Kazan’a gönderdiğini ve bu sayede Jorge Mendes’in doğrudan Cayman Adaları’na 500 bin euro komisyon aldığını…

Devamını Oku »
Futbol

Beşiktaş’ın Almeida transferindeki Jorge Mendes’li fon şifresini NationalTurk çözdü!

Beşiktaş sezon başında yaptığı Jorge Mendes’in sahibi olduğu GestiFute menajerlik ajansının futbolcuları olan Ricardo Quaresma ve Guti Hernandes transferleriyle Avrupa’da büyük sükse yapmıştı. Beşiktaş bununla da kalmadı devre arasında da Simao Sabrosa, Hugo Almeida ve Manuel Fernandes’i transfer etmişti. Bu transferler de ses getirmiş, Beşiktaş, 14 puan geride olmasına rağmen…

Devamını Oku »
Başa dön tuşu