En Son HaberlerFutbol
Son Dakika

Alaattin Çakıcı Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti ile ilgili konuştu

Beşiktaş'ın eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti davasında adı geçen Alaattin Çakıcı, konuyla ilgili ilk defa konuştu.

Kadınlar Günü Turları

Silahlı saldırıya kurban giden Şafak Mahmutyazıcıoğlu’yla adı anılan Alaattin Çakıcı ise ilk kez açıklama yaptı.

Açıklamasını Twitter’dan yapan Alaattin Çakıcı, Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun yeğeni olduğu iddiasını yalanlayan Alaatin Çakıcı, “Hukuk fakültesini bitirdikten sonra ilk avukatlığını benimle yapmıştı.

17 sene hiç görüşmedim. 2020’de cezaevinden tahliye olduktan sonra evime ziyaretime geldi” dedi.

Şafak Mahmutyazıcoğlu’nun akrabası olmadığını ifade eden Alaattin Çakıcı, “Şimdi o avukat denen Engin Çelebi’ye şu soruyu soruyorum. Şafak akrabam olsa, dostluğumu bitirmesem bu ülkede kim olursa olsun, beni öldürmeden Azrail’in dışında ona kimse dokunamazdı” dedi.

Alaattin Çakıcı sorusu Şafak Mahmutyazıcıoğlu davasına damga vurdu

Beşiktaş eski yöneticisi ve Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun öldürülmesine ilişkin davanın üçüncü gününde, ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu müşteki olarak ifade verdi. Ağabey Mahmut Yazıcıoğlu’na sanık Serkan Dakman’ın avukatının Alaattin Çakıcı sorusu mahkemeye damga vurdu.

“ÇAKICI’DAN GÜÇ ALDIĞINI MI SÖYLÜYORSUN?”
Sanık Serkan Dakman’ın avukatı Engin Çelebİ, Mahmut yazıcıoğlu’nun Çakıcı ile tanışıklığı olduğuna ilişkin Celal Mahmutyazıcıoğlu’na soru yöneltti. Mahmutyazıcıoğlu ise “Eski tanışırlar, ilk müvekkilidir. Her gün cezaevine gider, gelirdi” dedi.

Müşteki Celal Mahmutyazıcıoğlu, “Şafak’ın Çakıcı’dan güç aldığını mı söylüyorsunuz?” sorusu üzerine Avukat Çelebi, “Bu hayat tarzından beslendiğini söylüyorum. Siz aynı varsayımlarla buradaki kişileri itham ediyorsunuz” cevabını verdi.

Alaattin Çakıcı Şafak Mahmutyazıcıoğlu suskunluğunu bozdu

Alaattin Çakıcı ise bu olayla ilgili suskunluğunu bozdu. Avukat Engin Çelebi’ye seslenen Çakıcı, “Şimdi o avukat denen Engin Çelebi’ye şu soruyu soruyorum. Şafak Mahmutyazıcıoğlu akrabam olsa, dostluğumu bitirmesem bu ülkede kim olursa olsun, beni öldürmeden Azrail’in dışında ona kimse dokunamazdı” dedi.

“O RİZELİ, BEN TRABZONLUYUM”
Çakıcı sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde: “Aylardır kamuoyunda Şafak Mahmut Yazıcıoğlu’nun öldürülmesi basın ve medya kuruluşları tarafından sürekli gündeme getirilmektedir. Şafak Rize’li Mohti Laz’dır. Ben ise Trabzonlu, Kafkas kökenli bir Türkmen aileye mensubum.

Bazı basın mensupları kendisinin yeğenim olduğunu gündeme taşımışlardır. Benim yeğenim değildir. Hukuk fakültesini bitirdikten sonra ilk avukatlığını benimle yapmıştı. 17 sene hiç görüşmedim.

Alaattin Çakıcı: Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi beni aradı

Ahmet Nur Çebi, Engin Baltacı, Şubat 2022 Beşiktaş Kadın Futbol Süper Ligi Maçında
Ahmet Nur Çebi, Engin Baltacı, Şubat 2022 Beşiktaş Kadın Futbol Süper Ligi Maçında

2020’de cezaevinden tahliye olduktan sonra evime ziyaretime geldi fakat kendisini ancak ses tonundan tanıyabildim. Ölümünden üç ay öncesine kadar kendisiyle sık sık görüşürdüm. Vefatından üç ay öncesi tüm ilişkilerimi kesmiştim. Bunu onun ailesi ve tüm yakın dostlarımız bilmektedir.

Beşiktaş Kulübü Başkanı sayın Ahmet Nur Çebi beni telefonla arayarak; “Abi bu Şafak ile kulüple arasında problemler var ve senin adını kullanıyor” dedi.

“ÜÇ AY SONRA HERKES GİBİ ÖLÜMÜNÜ BASINDAN ÖĞRENDİM”

Ben de kendisine, kulübe zarar vermiş ise ben onun değil oğlumun bile arkasında durmam dedim. Kendisi ile ilişkimi kestim dediğimde o da bana abi çok isabetli bir karar almışsın dedi. Üç ay sonra herkes gibi ben de ölümünü basından öğrendim. Rize’deki cenazesine geçmişin hatırından dolayı bir çiçek gönderdim.

ALAATTİN ÇAKICI ŞAFAK MAHMUTYAZICIOĞLU AKRABAM OLSA KİMSE DOKUNAMAZDI

Bugünkü mahkemede ifadesi olan ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu’nu da hayatımda bir defa gördüm, kendisiyle iki defa da telefonla konuştum. Mahkemede bulunan sanık avukatlarından Engin Çelebi, Celal’e kardeşinin Çakıcı ile tanışıklığını sorup ardından Çakıcı’nın hayat tarzından beslendiğini söylüyor.

Şimdi o avukat denen Engin Çelebi’ye şu soruyu soruyorum. Şafak akrabam olsa, dostluğumu bitirmesem bu ülkede kim olursa olsun, beni öldürmeden Azrail’in dışında ona kimse dokunamazdı. Bu sözüm Türkiye’de herkese geçerlidir. Be sivri zekalı adam, sen kimin adına konuşuyorsun ki benim adımı o mahkemede dile getiriyorsun?

Kamuoyuna saygılarımla arz ederim.”
Alaatin Çakıcı

Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ilgili haberler

Eski Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Mahmut yazıcıoğlu, 2 milyon TL’lik fatura hakkındaki iddialarla ilgili olarak, “Yeşilköy’de bankanın önünde benden parayı alan, bu arkadaşın (Emre Kocadağ) şoförüdür. Madem abdestinizden şüpheniz yok, Ahmet Nur Çebi gibi dava açsaydın” açıklamasını yaptı.
Konuşmanın bulunduğu videodan bölümler;

 

Yunanistan Golden

NationalTurk - Londra

NationalTurk Haber Merkezi, En Son Haberleri Gündemi, Spor Haberlerini, Ekonomi, Seyahat, Magazin, Politika ve Son Dakika Haberlerini en doğru ve objektif şekilde size ulaştırır. NationalTurk | Objektif | Bağımsız | Farklı

Bir yanıt yazın

Maldivler Turu
Başa dön tuşu