En Son Haberler

Halil Falyalı Cinayetinde Sedat Peker ve Metin Süs Detayı

Halil Falyalı cinayetinin ardından tutuklanan Mustafa Söylemez'in İstanbul'a döndükten sonra Sedat Peker'in akrabası Metin Süs ile görüştüğü öğrenildi.

Kadınlar Günü Turları

Halil Falyalı Cinayeti zanlısı Mustafa Söylemez’in, KKTC’den İstanbul’da döndükten sonra Sedat Peker’in akrabası Metin Süs ile görüştüğü ortaya çıktı.

Metin Süs, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

NTV’nin haberine göre Halil Falyalı cinayeti soruşturması ilginç bir gelişmeye sahne oldu. Habere göre cinayetin ardından tutuklanan Mustafa Söylemez Kıbrıs’tan İstanbul’a döndükten sonra Sedat Peker’in akrabası Metin Süs ile bir görüşme yaptı.

Halil Falyalı Cinayeti zanlısı Metin Süs ile görüşmüş

Söylemez’in, Bakırköy’de bulunan kahvaltı salonunda Sedat Peker’in akrabası olduğu belirtilen Metin Süs ile görüştüğü öğrenildi. İddialara göre Mustafa Söylemez Metin Süs’ün telefonundan ağabeyi Mehmet Faysal Söylemez’i arayarak görüşmeyi haber verdi.

Halil Falyalı Cinayeti zanlısı Mustafa Söylemez’in avukatının da müvekkilinin gözaltına alınmasının ardından Metin Süs’ü arayarak bilgi verdiği ileri sürüldü.

Soruşturma kapsamında katil zanlısı Mustafa Söylemez tutuklanmış, Metin Süs ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Yunanistan Golden

NationalTurk

NationalTurk gazetesi, yazarları ve yorumcuları en doğru ve tarafsız olarak gündeme dair en önemli haberleri size ulaştırır. NationalTurk | Objektif | Bağımsız | Farklı

Bir yanıt yazın

Maldivler Turu
Başa dön tuşu