En Son Haberler

Hasan Arat: Polonya devleti dik durdu

Polonya'da düzenlenecek 2023 Avrupa Oyunları'nın devir teslim töreni düzenlendi.

Kadınlar Günü Turları

Koronavirüs sonrasında kıtanın en büyük sportif organizasyonlarından birisi olacak 2023 Avrupa Oyunları Polonya’nın ev sahipliğinde düzenlenecek. Üçüncüsü düzenlenecek oyunlara Krakow ev sahipliği yapacak. Bakü ve Minsk’in ardından sıradaki ev sahibi olan Krakow şehrine oyunların devir teslimi yapıldı. Antik Olympia’daki organizasyonun yıllık seminerinin ilk gününün ardından resmi devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Avrupa Olimpiyat Komitesi Başkanı Spyros Capralos devir teslim bayrağını etkinliğin yerel yetkililerine takdim etti. 2023 Avrupa Oyunları Koordinasyon Komisyonu Başkan yardımcısı Hasan Arat yaptığı açıklamada “Son üç yılda yaşanan tüm sorunlara karşın Polonya devleti dik durdu ve süreç pozitif bir noktaya evrildi. Zor zamanlar geçirilse de güvenimiz hiç kaybolmadı. Sporculara en iyi oyunların sunulacağından en ufak bir şüphem yok” dedi.

Hasan Arat: “Serdal Adalı pazarlık içindeyse ben de adayım.”

Hasan Arat: “Serdal Adalı pazarlık içindeyse ben de adayım.”

Yunanistan Golden

NationalTurk - Londra

NationalTurk Haber Merkezi, En Son Haberleri Gündemi, Spor Haberlerini, Ekonomi, Seyahat, Magazin, Politika ve Son Dakika Haberlerini en doğru ve objektif şekilde size ulaştırır. NationalTurk | Objektif | Bağımsız | Farklı

Bir yanıt yazın

Maldivler Turu
Başa dön tuşu