Politika

AKP İl Başkanı Erdoğan’a Seslendi: İstifanın Eşiğindeyim

Ordulu olmayan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in Ordu'da liste başı yapılması AKP İl Başkanlığında büyük rahatsızlık yarattı.

Kadınlar Günü Turları

Bakan Özer’i liste başı yapan AK Parti’nin Ordu İl Başkanı Halit Tomakin ‘sesimiz ulaştırılmıyor’ deyip Twitter’dan Erdoğan’a seslendi: Ordu halkı aday listelerimize çok ciddi bir şekilde itiraz ediyor.

AKP Ordu Milletvekili aday listesine tepki gösteren İl Başkanı Halit Tomakin, Twitter’dan yaptığı paylaşımda “İl Başkanı olarak bulunduğum şehirde sorumluluğu üzerinde taşıyan birisi olarak Sayın Cumhurbaşkanımıza ancak buradan seslenme şansım var çünkü sesimiz ulaştırılmıyor” dedi.

Tomakin seçim akşamı yaşayabilecekleri “riskleri” üstlenmek istemediğini ve istifanın eşiğinde olduğunu ifade etti.

AK Parti’nin, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’i liste başı yaptığı Ordu’nun AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin’in paylaşımları şöyle:

“Yüzyılın seçimine yaklaşık bir ay kaldı. Aday listelerimiz Genel Merkez tarafından ilan edildi ancak İl Başkanı olarak bulunduğum şehirde sorumluluğu üzerinde taşıyan birisi olarak Sayın Cumhurbaşkanımıza ancak buradan seslenme şansım var çünkü sesimiz ulaştırılmıyor.

Ordu halkı aday listelerimize çok ciddi bir şekilde itiraz ediyor.

Ordu’da yapılmış bunca işlerin üzerinden böyle bir aday listesi ile milletimizin karşısına çıkmanın, seçim günü akşamı Ordu ilimizde milletvekili seçimlerinde yaşayabileceğimiz riskleri açıkçası üstlenmek istemiyorum.

Dolayısıyla Sayın Cumhurbaşkanım, sesimizi duymanızı ve geldiğimiz noktada istifanın eşiğinde olduğumuzu arz ediyor, takdir ve talimatlarınızı bekliyoruz. Saygılarımla…”

AK Parti’nin Ordu milletvekili aday listesi şöyle: Mahmut Özer, İbrahim Ufuk Kaynak, Mustafa Hamarat, İsa Yüksel, İsa Gül, Samet Özdemir.

YUNANİSTAN KİRA GARANTİLİ GOLDEN VİSA PROJESİ

Yunanistan Kira Garantili Golden Visa Programı Satılık Gayrimenkul

Yunanistan Golden

NationalTurk

NationalTurk gazetesi, yazarları ve yorumcuları en doğru ve tarafsız olarak gündeme dair en önemli haberleri size ulaştırır. NationalTurk | Objektif | Bağımsız | Farklı

Bir yanıt yazın

Maldivler Turu
Başa dön tuşu