Politika

Akşener’in Çayeli ziyaretine yönelik girişimde ilginç bağlantılar ortaya çıktı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, Rize’nin Çayeli ilçesini ziyareti sırasında “Teröristlerle işbirliği yapıyorsunuz” diyerek provokasyon girişiminde bulunan Havva Sevgen’in çevreci ve yöre halkının direnişine karşın İşkencedere’de taşocağını yapan Cengiz İnşaat’ın taşeronu İhsan Çilo’nun kardeşi olduğunu ileri sürdü.

Kadınlar Günü Turları

İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, provokasyon sırasında baş-örtüsü olan Havva Sevgen’in tesettürsüz fotoğrafını paylaşarak “Bu hanımı o gün İkizdere’de gördüğünüz kıyafetle tanımamış olabilirsiniz. Bakın, Havva Sevgen Ablanız o” dedi. Sosyal medyada Havva Sevgen’in farklı pozları da paylaşıldı.

Havva Sevgen

Akşener’in Çayeli ziyaretine yönelik girişimde ilginç bağlantılar ortaya çıktı

Havva Sevgen

‘ETKİ TEPKİ DENKLEMİ’

İYİ Partililer, Genel Başkan Meral Akşener’in Çayeli’nde karşılaştığı provokatif eylemlerde AKP Çayeli İlçe Başkanı İshak Karahan’ın yer aldığını açıkladı. Eylemciler arasında bulunduğunu doğrulayan İshak Karahan, “kalabalığı yatıştırmaya çalıştığını” savundu. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Karahan, “Malum heyet ilçemize ayak basar basmaz hemşerilerimize yönelik tekraren zikredilmesinden hicap duyduğumuz ifadelerle hakaret ve küfre başlayınca maalesef etki tepki denklemi kendiliğinden kuruldu ve hiçbirimizin olmasını arzu etmeyeceğimiz gergin bir ortam ortaya çıktı” dedi.

Yunanistan Golden

NationalTurk

NationalTurk gazetesi, yazarları ve yorumcuları en doğru ve tarafsız olarak gündeme dair en önemli haberleri size ulaştırır. NationalTurk | Objektif | Bağımsız | Farklı

Bir yanıt yazın

Maldivler Turu
Başa dön tuşu