Politika

Ekrem İmamoğlu Taburcu Oldu

Koronavirüse yakalanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu tedavisinin ardından bugün hastaneden taburcu oldu.

Kadınlar Günü Turları

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedavisi gördüğü hastaneden ayrıldığını duyurdu.

Twitter hesabından açıklamalarda bulunan ve sağlık çalışanlarına teşekkür eden Ekrem İmamoğlu, “Ben de herkese dua ettim. Başta belediye başkanımız Muhittin Böcek’e acil şifalar diliyorum. Özellikle Amerikan Hastanesi’ne teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu mesajlarına şöyle devam etti:

“Hayatımda ilk defa bu kadar uzak kaldım. Sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum. 10 günü aşkın süredir görmediğim aileme uzaktan da olsa kavuşacağım. 4 gün daha karantina sürecim devam edecek. Hastalığın bulaşı yoğun bir şekilde devam ediyor. Toplumun bütün kurallara uymasını istiyoruz. Bu hastalığa yakalanmamak en doğrusu. Bütün vatandaşlarımızı kurallara uymaya devam ediyorum.

Başta deprem olmak üzere şehrimizle ilgili tüm unsurları takip etmeye devam edeceğim. Karantinam biter bitmez İzmirli vatandaşlarımızın acılarını paylaşacağız. Sevgili Tunç Soyer başkanımla varsa bir ihtiyaç onu görüşeceğim.”

​İmamoğlu’nun son Kovid-19 testinin sonucunun da negatif çıktığı öğrenildi.

Yunanistan Golden

NationalTurk

NationalTurk gazetesi, yazarları ve yorumcuları en doğru ve tarafsız olarak gündeme dair en önemli haberleri size ulaştırır. NationalTurk | Objektif | Bağımsız | Farklı

Bir yanıt yazın

Maldivler Turu
Başa dön tuşu