Politika

Erdoğan Mitinglerini İptal Etti

Dün akşam canlı yayında rahatsızlık geçiren ve midesini üşüttüğünü açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugünkü tüm programları iptal edildi.

Yurt Dışı Konserler

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan,bir televizyon kanalında soruları cevaplarken yayın birden ‘eyvah eyvah’ sesleriyle kesildi. Verilen aranın ardından konuşan Erdoğan midesini üşüttüğünü söyledi.

Canlı yayında panik halinin ardından verilen aradan sonra yayın yeniden başladı, Cumhurbaşkanı Erdoğan “Midemi ciddi manada üşütmüşüm, seyircilerimizden helallik diliyorum” dedi.

Bugün Twitter hesabından bir açıklama yapan Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

– Yoğun mesaim sebebiyle yayın esnasında geçirdiğim küçük rahatsızlıktan ötürü geçmiş olsun dileklerini ileten, dualarını eksik etmeyen necip milletimin her bir ferdine, her bir kardeşime çok çok teşekkür ediyorum.

– Bugün doktorlarımızın tavsiyesiyle evde istirahat edeceğim. Kırıkkaleli, Yozgatlı ve Sivaslı kardeşlerimle ne yazık ki bugün bir araya gelemeyeceğiz. Hepsinden haklarını helal etmelerini rica ediyorum.

– Bizi temsilen Kırıkkale, Yozgat ve Sivas programlarına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay iştirak edecektir.

– Allah’ın izniyle yarından itibaren programımıza devam edeceğiz. Aziz milletimizi Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaştırmak için çalışmayı sürdüreceğiz. Bu vesileyle tüm vatandaşlarıma sağlık, huzur ve afiyet diliyorum.

YUNANİSTAN KİRA GARANTİLİ GOLDEN VİSA PROJESİ

Yunanistan Kira Garantili Golden Visa Programı Satılık Gayrimenkul

Yunanistan Golden

NationalTurk

NationalTurk gazetesi, yazarları ve yorumcuları en doğru ve tarafsız olarak gündeme dair en önemli haberleri size ulaştırır. NationalTurk | Objektif | Bağımsız | Farklı

Bir yanıt yazın

Maldivler Turu
Başa dön tuşu