Politika

Son Dakika: Kılıçdaroğlu – Akşener Anlaştı, Altılı Masa Devam Ediyor

İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu, Akşener ve Kılıçdaroğlu'nun görüştüğünü, Meral Akşener'in Altılı Masa toplantısına katılacağını açıkladı.

Kadınlar Günü Turları

Ankara’da baş döndüren siyaset trafiği devam ediyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ikili görüşme gerçekleştirdi. Akşener altılı masa toplantısına katılacak.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adayı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın “icracı” cumhurbaşkanı yardımcısı olması yönündeki formül CHP tarafından kabul edildi.

5 partinin buluşacağı ve adayı açıklayacağı toplantı Akşener’in yeni teklifi sonrası bir saat ertelenmişti. Toplantı başlamadan önce Kılıçdaroğlu Akşener ikilisi parti merkezleri haricinde bir yerde görüşme gerçekleştirdi.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu Akşener ve Kılıçdaroğlu’nun görüştüğünü, Akşener’in 6’lı Masa toplantısına katılacağını açıkladı.

Yunanistan Golden

NationalTurk

NationalTurk gazetesi, yazarları ve yorumcuları en doğru ve tarafsız olarak gündeme dair en önemli haberleri size ulaştırır. NationalTurk | Objektif | Bağımsız | Farklı

Bir yanıt yazın

Maldivler Turu
Başa dön tuşu