PolitikaEn Son Haberler

Deniz Baykal’a Destek Çıktı: Başımızın Üstünde Yeri Var

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Sedat Peker'in iddialarıyla gündeme gelen eski genel başkan Deniz Baykal'a destek çıktı.

Kadınlar Günü Turları

Kemal Kılıçdaroğlu, Sedat Peker’in Korkmaz Karaca üzerinden iddialarıyla gündeme gelen eski genel başkan ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’a isim vermeden sahip çıktı.

Partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) düzenlenen grup toplantısında açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, deniz Baykal konusuyla ilgili şunları söyledi:

“Son günlerde garip bir tartışma var. Önce kendi ailemize seslenmek zorundayız. Mustafa Kemal Atatürk’ten bu yana CHP’de genel başkanlık yapmış olan herkesin başımızın üstünde yeri vardır. Türkiye’nin bu kadar derdi varken olayı getirip başka bir tartışma atmosferine çekmek hem partiye hem de Türkiye’ye ihanettir. CHP, onlar gibi değil tertemiz bir partidir, verilmeyecek hiçbir hesabımız yoktur.”

Yunanistan Golden

NationalTurk

NationalTurk gazetesi, yazarları ve yorumcuları en doğru ve tarafsız olarak gündeme dair en önemli haberleri size ulaştırır. NationalTurk | Objektif | Bağımsız | Farklı

Bir yanıt yazın

Maldivler Turu
Başa dön tuşu