PolitikaEn Son Haberler

“Korkmaz Karaca Sedat Peker’in İddiasını Doğruladı”

Sedat Peker'in gündeme getirdiği iddiaların odağındaki isimlerden Korkmaz Karaca'nın Sezgin Baran Korkmaz'dan araç aldığını doğruladığı ileri sürüldü.

Yurt Dışı Konserler

Sözcü yazarı Saygı Öztürk, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Korkmaz Karaca’nın, ‘Sezgin Baran Korkmaz’ın hediye ettiği aracı kullandığı’ yönündeki iddiaları doğruladığını iddia etti.

KRT TV’deki yayında konuşan Saygı Öztürk, Korkmaz Karaca ile yaptığı konuşmayı aktararak Sedat Peker’in Karaca ile ilgili gündeme getirdiği, ‘Sezgin Baran Korkmaz’ın aracını kullandığı’ iddiasını kabul ettiğini söyledi.

Birgün’ün haberine göre, Karaca İstanbul’da bulunduğu sırada aracı kaza yapınca Sezgin Baran Korkmaz ona hediye ettiği aracı kullandığını ve daha sonra kendi otomobili servisten çıkınca şoförü aracılığıyla iade ettiğini söyledi.

Saygı Öztürk’ün, Korkmaz Karaca ile olan görüşmesine ilişkin aktardıkları şöyle:

“Sezgin Baran Korkmaz’ın araç tahsis ettiği iddiasını doğruluyor. Ben onların araç kiraladığı şirketin, Sezgin Baran Korkmaz’a verdiği aracı aldım kullandım diyor. Ama ‘benzinini falan kendim koydum’ diyor. Yaklaşık 2-3 ay kullandığını, o süre içinde aracın arıza da yaptığını ve onu beklediğini söylüyor.”

Yunanistan Golden

NationalTurk

NationalTurk gazetesi, yazarları ve yorumcuları en doğru ve tarafsız olarak gündeme dair en önemli haberleri size ulaştırır. NationalTurk | Objektif | Bağımsız | Farklı

Bir yanıt yazın

Maldivler Turu
Başa dön tuşu