Politika

Mansur Yavaş İGA’ya Sinirlendi: Ayıp Şeyler

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş İGA için sert konuştu.

Kadınlar Günü Turları

Hatay Havalimanının onarımına katılan kuruluşlardan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş İGA ‘ya tepki gösterdi.

Yavaş, Hatay Havalimanı’nın onarımı konusunda İGA’nın sosyal medyadan yaptığı paylaşıma tepki gösterdi. Yavaş, “İGA tweet attı, bizim belediyenin logoları yok. Görünmeyecek şekilde uzaktan çekiyorlar. Bunlar ayıp şeyler” dedi.

Fatih Portakal’ın YouTube kanalına konuk olan Yavaş, İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA’nın (İstanbul Grand Airport) yaptığı paylaşıma tepki gösterdi. Yavaş şunları söyledi:

“Pistteki hafriyatı Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri kaldırdı. Biz orada işe başladığımızda İGA’nın veya başka bir kuruluşun iş makinesi yoktu. İGA tweet attı, bizim belediyenin logoları yok. Görünmeyecek şekilde uzaktan çekiyorlar. Bunlar ayıp şeyler.”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ABB’ye ait araçların moloz toplamak için havalimanına yönlendirildiğini ifade edip “Provokasyon için paylaşım yapan ‘bilgisiz’ Kılıçdaroğlu’nu kale almayınız” ifadelerini kullanmıştı.

Naci Görür: İstanbul’u depreme nasıl hazırlarız

Yunanistan Golden

NationalTurk

NationalTurk gazetesi, yazarları ve yorumcuları en doğru ve tarafsız olarak gündeme dair en önemli haberleri size ulaştırır. NationalTurk | Objektif | Bağımsız | Farklı

Bir yanıt yazın

Maldivler Turu
Başa dön tuşu