Politika

İnce’den Kılıçdaroğlu’na: Bölücü Kim?

CHP'nin eski cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, yeni parti kuracağına yönelik tartışmalar ve partisinden gelen eleştirilere imalı yanıt verdi.

Kadınlar Günü Turları

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) istifa edip yeni parti kuracağı ileri sürülen Muharrem İnce, isim vermeden Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi.

İnce, “Değişime imza veren milletvekillerini, belediye başkanlarını, kurultay delegelerini dışla sonra dostlarınla hayal kur. Bölücü olan kim?” dedi.

CHP tarafından 2018 yılında gerçekleştirilen cumhurbaşkanlığı seçimi için aday gösterilen ve son günlerde yeni bir parti kuracağı ileri sürülen Muharrem İnce, kişisel Twitter hesabında isim vermeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirdi.

Kılıçdaroğlu’nun “Dostlarımızla iktidar olacağız” şeklindeki ifadesine atıf yapan İnce, kişisel Twitter hesabında yaptığı paylaşımda “Değişime imza veren milletvekillerini, belediye başkanlarını, kurultay delegelerini dışla sonra dostlarınla hayal kur. Bölücü olan kim?” dedi.

Yunanistan Golden

NationalTurk

NationalTurk gazetesi, yazarları ve yorumcuları en doğru ve tarafsız olarak gündeme dair en önemli haberleri size ulaştırır. NationalTurk | Objektif | Bağımsız | Farklı

Bir yanıt yazın

Maldivler Turu
Başa dön tuşu