Politika

Muharrem İnce’den çalıntı logo iddasına cevap: “insan kafasını kare mi çizeceğiz ya”

2018 Genel Seçimleri'nde Cumhuriyet Halk Partisi'nin Cumhurbaşkanı Adayı olan Muharrem İnce partisiyle ters düşmüş ve Memleket Hareketi ismini verdiği kampanyayla Anadolu'nun nabzını tutmuştu.

Yurt Dışı Konserler

Beklendiği üzere bu hareket bir siyasi partiye dönüştü ve ismi de Memleket Partisi oldu. Ardından partinin logosu olduğu iddia edilen bir takım çalışmalar ortaya çıktı.

Muharrem İnce, ‘çalıntı logo’ iddiasına yanıt verdi,

‘çalıntı logo’ iddialarına da yanıt veren İnce, iddiaları yalanlayarak şunları söyledi:

“7 spiral, 7 bölgeyi temsil ediyor. Aynı mavinin altında 7 coğrafi bölgenin birbirine sarılmış insan figürü. Neden rengimiz mavi? İlhamımızı bir çift mavi gözün ışıltısından alıyoruz. Onun için rengimiz mavi. Mavi, baş harfi M. Memleket. İkinci harf A. Adalet, sonra işsizse iş. Orada bir döngü var o da, dönüşümü anlatıyor. Türkiye’yi değiştireceğiz. 3D’yi öneriyoruz. Dürüst, denetlenebilir, dijital devlet. Nazar boncuğu var ortada, kötülükleri def eden göz. Hoşgörü gözü. Birliktelik gözü. Bilgelik gözü. Gönül Gözü. Bu toprağımıza, bayrağımıza, ocağımıza, bereketimize sahip çıkmak için buradayız. Gelenekten geleceğe mavi Türkiye’yi yücelteceğiz. Onların logosu da yuvarlak, insan kafasını kare mi çizeceğiz ya.”

 

Yunanistan Golden

NationalTurk - Londra

NationalTurk Haber Merkezi, En Son Haberleri Gündemi, Spor Haberlerini, Ekonomi, Seyahat, Magazin, Politika ve Son Dakika Haberlerini en doğru ve objektif şekilde size ulaştırır. NationalTurk | Objektif | Bağımsız | Farklı

Bir yanıt yazın

Maldivler Turu
Başa dön tuşu