Politika

Son Dakika: Sinan Oğan Programını İptal Etti

14 Mayıs seçimlerinde üç gün kala siyasette baş döndüren gelişmeler yaşanıyor. Muharrem İnce'nin çekilmesinin ardından Sinan Oğan Antalya programını iptal etti.

Kadınlar Günü Turları

Siyasette hareketli saatler devam ediyor. Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesinin ardından Sinan Oğan’dan da dikkat çekici bir haber geldi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini açıkladı.

Bu gelişmenin ardından ATA İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan’dan da dikkat çeken bir hamle geldi. Oğan’ın yarınki Antalya programının iptal edildiği ve Ankara’da olacağı öğrenildi.

Sözcü’nün haberine göre, Oğan’ın yarın Ankara’da olacağı, ekibiyle görüşeceği belirtildi. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesi sonrası yaşanan bu gelişme siyaset kulislerinde hareketliliğe yol açtı.

Bugün adaylıktan çekilen Muharrem İnce dünkü programlarını sağlık sorunlarını gerekçe göstererek iptal etmişti.

Gazeteci İsmail Saymaz, Oğan’ın adaylıktan çekileceği söylentisi olduğunu ancak Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın doğrulamadığını belirtti.

YUNANİSTAN KİRA GARANTİLİ GOLDEN VİSA PROJESİ

Yunanistan Kira Garantili Golden Visa Programı Satılık Gayrimenkul

Yunanistan Golden

NationalTurk

NationalTurk gazetesi, yazarları ve yorumcuları en doğru ve tarafsız olarak gündeme dair en önemli haberleri size ulaştırır. NationalTurk | Objektif | Bağımsız | Farklı

Bir yanıt yazın

Maldivler Turu
Başa dön tuşu