Politika

Zafer Partisi Hangi Bakanlıkları Alacak?

2. turda Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı alan Zafer Partisi'nin, seçimlerin kazanılması halinde alacağı bakanlıklar için kulis bilgileri gelmeye başladı.

Yurt Dışı Konserler

Kılıçdaroğlu-Özdağ görüşmesi sonrası Zafer Partisi’nin alacağı bakanlıklar belli oldu. İddialara göre Zafer Partisi’ne İçişleri ve Kültür Bakanlığı verilecek.

Zafer Partisi, 28 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararı aldı.Kılıçdaroğlu-Özdağ görüşmesi sonrası Zafer Partisi’nin alacağı bakanlıklar belli oldu.

Sözcü gazetesinden Saygı Öztürk’ün haberine göre İçişleri Bakanlığı ve Kültür Bakanlığı yanı sıra TİKA ile Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı da Zafer Partisi’nde olacak.

Ümit Özdağ, Kılıçdaroğlu ile yaptığı ortak açıklamadan önce attığı tweetle gündeme damgasını vurdu ve İçişleri Bakanı olacağını ileri sürdü.

CHP Gençlik Kolları’nın duvarlara “Suriyeliler Gidecek” yazmasını konu edinen bir tweeti alıntılayan Özdağ “Öncelikle elinize sağlık gençler. Size Zafer Partisi’ndeki şablonları da verelim. Ve söz ben İçişleri Bakanı olarak yollayacağım. Ancak sadece Suriyeliler değil Türkiye’yi dünyanın lunaparkı zanneden, kadınlarımıza cariye muamelesi yapan, sokaklarımızı uyuşturucu cennetine çeviren, selefi cihatçı örgütlenme yapan ve yılda 11 milyar dolarımızı yiyen herkes gidecek. Bugün saat 11.00’i bekleyin.” ifadelerini kullandı.

YUNANİSTAN KİRA GARANTİLİ GOLDEN VİSA PROJESİ

Yunanistan Kira Garantili Golden Visa Programı Satılık Gayrimenkul

Yunanistan Golden

NationalTurk

NationalTurk gazetesi, yazarları ve yorumcuları en doğru ve tarafsız olarak gündeme dair en önemli haberleri size ulaştırır. NationalTurk | Objektif | Bağımsız | Farklı

Bir yanıt yazın

Maldivler Turu
Başa dön tuşu