Beşiktaş para dağıtıyor!
Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı’nın dün akşam canlı yayına çıktığı Habertürk’te yayında paylaşılan gider tablosunda menajerlere yapılan ödemeler dikkat çekti.
Siyah-beyazlılarda Denetim Kurulu’na göre menajerlik giderleri 30 Kasım 2024’ta yaklaşık 42 milyon TL (795 bin Euro) idi.
Bu rakam Kasım 2025’te 205 milyon TL’ye (yaklaşık 4 milyon Euro) ulaştı.
Hatta o dönem, Denetim Kurulu, rapor açıklamasında bu konu ile ilgili olarak “Menajerlik giderlerinin %387 artışla 205 milyon TL’ye çıkması, transfer süreçlerinin maliyet disiplininden uzaklaştığına işaret etmektedir” değerlendirmesini yapmıştı.

Ara transferlerin yapılması sonrası dün akşam Adalı’nın yayınında gösterilen tabloya göre menajerlere ödenen rakam, Nisan 2026 itibariyle 4 milyon Euro’dan 5 milyon Euro artışla 9 milyon Euro’ya yükseldi.
Taraftarlar sosyal medyada, “Bu nasıl artış? Ara transferde Cristiano Ronaldo’yu da aldık da menajerlik ücreti böyle hızla fırladı” değerlendirmelerinde bulundu.
Gözler, eski başkan Yıldırım Demirören’den bu yana kulüpte etkili olan ve süper menajer olarak adlandırılan Portekizli Jorge Mendes’e döndü.






