Barcelona Haberleri, Fotoğrafları ve Videoları

Futbol

Gerard Pique, Suudi Arabistan’dan komisyon aldığı iddiasıyla soruşturma altında

Barcelona eski kaptanı Gerard Pique, İspanya Süper Kupasının Suudi Arabistan'da düzenlemeyi planlamayla ilgili komisyon iddiaları nedeniyle soruşturma altında.

Devamını Oku »
Futbol

Barcelona, Hansi Flick ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Hansi Flick, Barcelona’nın yeni teknik direktörü olarak resmen açıklandı ve eski Bayern Münih patronu Camp Nou’da iki yıllık sözleşme imzaladı. Hansi Flick ile 30 Haziran 2026’ya kadar sözleşme imzalandı İspanya LaLiga’da üstünlüğü Real Madrid’e kaptıran Barcelona, teknik direktör Xavi ile yollar ayırdıktan sonra Almanya Milli Takımı’nı çalıştıran Hansi Flick 30…

Devamını Oku »
Futbol

NationalTurk Hansi Flick’in transfer listesini açıklıyor

Xavi yerine Barcelona teknik direktörü olacak Hansi Flick'in transfer listesinde, Joshua Kimmich, Leroy Sane, Nico Williams ve Jeremie Frimpong bulunuyor.

Devamını Oku »
Futbol

Son Dakika; Hansi Flick Barselona’da

Hansi Flick bugün öğle saatlarinde menajeri Pini Zahavi ile Barselona'ya geldi ve Barcelona kulübüyle sözleşme imzalamayı bekliyor.

Devamını Oku »
Futbol

Barcelona resmen açıkladı: Xavi Hernandez dönemi sona erdi

Barcelona Xavi Hernandez'in 2024/25 sezonunda teknik direktör olarak görev yapmayacağını duyurdu. Hansi Flick'in önümüzdeki hafta açıklanması bekleniyor.

Devamını Oku »
Futbol

Son Dakika: Barcelona ​​Hansi Flick ile prensip anlaşmasına vardı

Hansi Flick, FC Barcelona’nın bir sonraki teknik direktörü olacak. Hansi Flick’in Barcelona’nın yeni teknik direktörü olması ve 2 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. Barcelona kulübü, bu çarşamba günü sportif direktör Deco ve Spor Komisyonu üyesi Bojan Krkic’in Londra’ya yaptıkları yolculuklarında eski Bayern Münih teknik direktörü Hansi Flick ile yaptıkları görüşme sonrası…

Devamını Oku »
Gündem

Pedro Sanchez “AB Filistin Devleti’ni tanımazsa İspanya kendi kararını verecek”

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez ve Belçika Başbakanı Filistin'e yönelik saldırıları kınadılar.Filistin tanınarak barış görüşmelerinin başlatılmasını istediler.

Devamını Oku »
Avrupa

BJK, FB ve GS’nin hazırlık kamp sorunları ve kadro mühendisliği

NationalTurk yorumcusu Müslüm Gülhan'ın bu haftaki "BJK, FB ve GS’nin hazırlık kamp sorunları ve kadro mühendisliği" başlıklı yazıs;

Devamını Oku »
En Son Haberler

Hürser Tekinoktay: “Barcelona’da Xavi’nin yerine Hansi Flick gelecek”

Beşiktaş Divan Kurulu üyesi ve eski başkan adayı Hürser Tekinoktay, "Şimdi seçim bitti rahat rahat konuşabilirim" diyerek Hasan Arat ve yönetimine sert eleştirilerde bulundu ve "Barcelona'da Xavi'nin yerine Hansi Flick gelecek" dedi.

Devamını Oku »
Futbol

Fatih Terim ile 1 günde yollarını ayıran Burak Elmas 1 günde yeni hocayı buldu

Avrupa Ligi’ndeki iyi gidişata rağmen Fatih Terim’in desteğiyle başkanlık koltuğuna oturan Burak Elmas Terim ile yollarını ayırma kararı verdikten 1 gün sonra uzun yıllar Pep Guardiola’nın yardımcılığını yapan Domenec Torrent’ getirdi. Domenec Torrent kimdir? 1962 yılında dünyaya gelen Torrent, Katalan ekipleri Unio Esportiva Olot ve Guixols’ta futbol oynadıktan sonra 27…

Devamını Oku »
Başa dön tuşu