Emre Belözoğlu Haberleri, Fotoğrafları ve Videoları

Magazin

Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı boşanıyor

Seçil Erzan olayının ardından aralarının açıldığı konuşulan Buse Terim ile Volkan Bahçekapılı boşanma kararı aldı.

Devamını Oku »
Gündem

Seçil Erzan Fulya Terim mesajlaşması! “Parça parça sürprizler”

Seçil Erzan’ın telefonunda Fulya Terim’le mesajları ortaya çıktı. İşte Seçil Erzan Fulya Terim mesajlaşmasından detaylar; Seçil Erzan’ın gözaltına alınmadan önce kırdığı iddia edilen telefonunda yer alan mesaj kayıtları dava dosyasından kamuoyuna yansımaya devam ediyor. Eski Denizbank Şube Müdürü bir numaralı sanık Seçil Erzan’ın gözaltına alınmadan önce kırdığı iddia edilen telefonunda…

Devamını Oku »
Futbol

Halil Umut Meler: Emre Belözoğlu Provoke Etti

Hakem Halil Umut Meler Emre Belözoğlu hakkında suçlayıcı açıklamalarda bulundu ve olayları provoke ettiğini söyledi. Ankaragücü – Çaykur Rizespor maçında Faruk Koca’nın saldırısına uğrayan hakem Halil Umut Meler, Hürriyet Gazetesi’nden Mehmet Arslan‘a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ankaragücü Çaykur Rizespor maçını iyi yönettiğini söyleyen Halil Umut Meler Emre Belözoğlu hakkında sert sözler…

Devamını Oku »
Futbol

Ahmet Çakar: Emre Belözoğlu Bacak Kadar Boyun Var

Eski hakem Ahmet Çakar, Halil Umut Meler'e yapılan saldırı sonrası Emre Belözoğlu'nu da hedef aldı. Ahmet Çakar Emre Belözoğlu hakkında sert sözler sarf etti.

Devamını Oku »
Futbol

Emre Belözoğlu Cevdet Ağaçlı’dan 400 Bin Dolar Almış!

Fatih Terim Fonu olayında Emre Belözoğlu'nun iş adamı Cevdet Ağaçlı'dan Seçil Erzan'a vermek için 400 bin dolar aldığı ortaya çıktı.

Devamını Oku »
Futbol

Fatih Terim Fonu: Milyon Dolarlık Kağıt Parçaları

BirGün yazarı Timur Soykan "Fatih Terim Fonu" olayında Galatasaraylı futbolcuların kağıt parçaları karşılığında Seçil Erzan'a milyon dolarlar verdiğini yazdı.

Devamını Oku »
Futbol

İsmail Saymaz Fatih Terim Fonu’nu Yazdı

Gazeteci İsmail Saymaz Fatih Terim Fonu denilen olayın pazartesi günkü duruşmasında yaşananları ve diğer detayları yazdı.

Devamını Oku »
Avrupa

Kadın kadındır, çiçek babandır

Emre Belözoğlu, kendi şerefini, eşinin ve annesinin ‘bekaretine’ bağlayarak ayrımcılık yapıyor. Yani hepimizi bağlıyor ve zararını hepimiz görüyoruz. Gün geçmiyor ki erkelerin kendilerini ifade etmelerinden veya namus ve ahlak kavramlarını ifade etmelerinden dolayı kadın bedenini kullanmasınlar. Emre Belözoğlu futbol sahalarındaki şiddet unsurlarını fiziki ve sözlü olarak fazlasıyla kullanan biriydi. Futbol…

Devamını Oku »
Fatih Altaylı Yorumluyor

Fatih Altaylı Emre Belözoğlu’na Köpürdü: Fethullah’ın Çocuğu

Fatih Altaylı Emre Belözoğlu polemiği; Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu'nun ‘eşi ve annesinin daha önce kimsenin elini tutmadığını ve bu nedenle şerefli olduklarını’ belirten açıklamaları tartışmalara neden oldu. "Ey Fethullah'ın çocuğu!"

Devamını Oku »
Başa dön tuşu