Patlama Haberleri, Fotoğrafları ve Videoları

Dünya

İtalya hidroelektrik santralinde patlama: 7 ölü

İtalya’da hidroelektrik santralinde 9 Nisan’da patlama meydana geldi. Yaşanan patlama sebebiyle hayatını kaybedenlerin sayısı 7’ye ulaştı.

Devamını Oku »
Dünya

Pakistan’da bombalı saldırılar gerçekleşti

Pakistan'ın Hayber Pahtunhva eyaletinde düzenlenen bombalı saldırıda 7 asker öldü.

Devamını Oku »
Avrupa

Ukrayna: Miçotakis’in ziyaretinde patlama!

Ukrayna'da Odessa şehrinde bulunan Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis'in konvoyunun yakınlarında patlama meydana geldi.

Devamını Oku »
Dünya

Kasım Süleymani’nin mezarının yakınında patlama

İran'ın Kirman eyaletinde Kasım Süleymani'nin mezarının yakınlarında meydana gelen patlamada en az 25 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı.

Devamını Oku »
En Son Haberler

Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde patlama: 6 ölü, 38 yaralı var

İstanbul Beyoğlu’na bağlı İstiklal Caddesi’nde bir patlama meydana geldi. Patlama sebebiyle can kaybı olduğu bildirildi. Taksim İstiklal Caddesi’nde patlama meydana geldiği ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi gönderildi. Yaralıların olduğu öğrenilen patlamanın bulunduğu alanda polis ekipleri güvenlik önlemi aldı. Patlamanın sebebine ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı.…

Devamını Oku »
Türkiye

Havai Fişek Fabrikasında Patlama: “150-200 Kişi Var”

Edinilen bilgilere göre Hendek ilçesi Yukarıçalıca mevkisindeki havai fişek fabrikasında patlama meydana geldi. Olayın ardından çok sayıda ambulans ve itfaiye aracı fabrikaya sevk edildi. Yüzlerce kişinin yaralanmasından endişe ediliyor. 50 kilometre mesafedeki Sakarya kent merkezinde de duyulan patlama nedeniyle şehirde büyük panik yaşandı. Havai fişek fabrikasında patlama meydana gelmesinin ardından…

Devamını Oku »
Başa dön tuşu