En Son HaberlerGündemTürkiye

İstanbul’da çetelere operasyon

İstanbul Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı Casperlar ve Çirkinler çetelerine operasyon gerçekleştirdi. 3'ü çocuk 7 kişi gözaltına alındı

Casper ve Çirkinler suç örgütlerine operasyon

 

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında Casperlar ve Çirkinler çetesine yönelik yapılan operasyonda 3’ü çocuk 7 kişi gözaltına alındı.

 

BAŞSAVCILIK AÇIKLADI

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığının operasyona ilişkin paylaşımında bu ifadeler kullanıldı:

 

“Cumhuriyet Başsavcılığımız Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından “Yeni Nesil Suç Örgütleri” olarak bilinen silahlı suç örgütlerine yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında; Casper ve Çirkinler Silahlı Suç Örgütleri adına 03.12.2025 tarihinde İstanbul ilinin bir ilçesinde eylem hazırlığında iken çalıntı motosiklet ve ruhsatsız tabanca ile yakalanan 2 şüpheli şahsın gözaltına alınıp tutuklanmalarının akabinde genişletilen soruşturma işlemleri çerçevesinde, 21.11.2025 tarihinde Esenyurt ilçesinde ikamet kurşunlama eylemini gerçekleştirdikleri tespit edilen l’i suça sürüklenen çocuk olmak üzere 3 şüpheli şahıs hakkında, 25.11.2025 tarihinde Bakırköy ilçesinde faaliyet gösteren Vintage Motors isimli oto galerinin kurşunlanması eylemi ile alakalı 2’si suça sürüklenen çocuk olmak üzere 4 şüpheli şahıs hakkında Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından verilen arama, yakalama, gözaltı kararları neticesinde, 05.12.2025 tarihinde toplamda 3’ü suça sürüklenen çocuk olmak üzere 7 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.”

Yunanistan Golden

NationalTurk NL

NationalTurk NL - Haber Merkezi, En Son Haberleri Gündemi, Spor Haberlerini, Ekonomi, Seyahat, Magazin, Politika ve Son Dakika Haberlerini en doğru ve objektif şekilde size ulaştırır. NationalTurk | Objektif | Bağımsız | Farklı

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu