FutbolSporTürkiyeVideo

Mason Greenwood’a Yıldırım’dan çiçekli karşılama!

Fenerbahçe'nin yeni transferi Mason Greenwood'u İstanbul'a gelişinde başkan Aziz Yıldırım'ın kızı Yaz Yıldırım karşıladı

Mason Greenwood, İstanbul’da

Fenerbahçe, Vedat Muriqi’in ardından Marsilya’dan İngiliz forvet Mason Greenwood‘u da renklerine bağladı.

24 yaşındaki İngiliz forvet, İstanbul’a gelişinde büyük coşkuyla karşılandı.

Başkan Aziz Yıldırım’ın kızı Yaz Yıldırım, Greenwood’un eşine çiçek takdim ederken karşılamada transferi bitiren Cihan Kamer de yer aldı.

Greenwood: Öncelikle uzun bir süreç oldu. Tamamlanması biraz zaman aldı ama çok mutluyum burada olduğum için. Gerçekten çok güzel bir tecrübe benim için. Buraya gelen, beni karşılayan, beni en iyi şekilde karşılayan herkese de çok teşekkür ediyorum. Burada bu yeni maceraya başlamak için hazır ve heyecanlıyım.

aziz2 1

Peki taraftarlarımız bu süreç boyunca, ben eminim ki ona çok fazla mesaj göndermişlerdir. Yine sosyal medya kanalları üzerinden… Bununla ilgili neler söyler?

Greenwood: Tabii ki harika böyle bir desteği hissetmek. Aynı zamanda Fenerbahçe taraftarlarının ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. Gerçekten çok mutlu edici bir şey. Umarım ben de sahada attığım gollerle bunun karşılığını veririm.

Trabzonspor’a Türk oyuncu! İmzaya geliyor

NationalTurk NL

NationalTurk NL - Haber Merkezi, En Son Haberleri Gündemi, Spor Haberlerini, Ekonomi, Seyahat, Magazin, Politika ve Son Dakika Haberlerini en doğru ve objektif şekilde size ulaştırır. NationalTurk | Objektif | Bağımsız | Farklı

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu