Aziz Yıldırım Haberleri, Fotoğrafları ve Videoları

Spor

Fenerbahçe’de bir kez daha Ali Koç kazandı

Bitlis-Van kara yolunda yolcu otobüsü ile kamyonun çarpıştı. Kazada 2 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi yaralandı.

Devamını Oku »
Spor

Aziz Yıldırım ile Acun Ilıcalı selamlaşmadı

Birbirleri hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım ile Acun Ilıcalı birbirlerini görmezden geldi.

Devamını Oku »
Spor

Aziz Yıldırım ve Ali Koç canlı yayında karşı karşıya geldi

Fenerbahçe'de genel kurul öncesinde heyecan sürüyor. Başkan Ali Koç ile aday Aziz Yıldırım canlı yayında merak edilenleri konuştu.

Devamını Oku »
Spor

Fenerbahçe’de geri sayım başladı! Aziz Yıldırım, Ali Koç’un teklifini kabul etti

Fenerbahçe'de Olağan Seçimli Genel Kurul'un ilk günü bir hayli hararetli geçti. Aziz Yıldırım, Ali Koç'un canlı yayın teklifini kabul etti.

Devamını Oku »
Spor

Aziz Yıldırım açtı ağzını yumdu gözünü: Acun çok kaşınmasın, hakkındaki belgeleri açıklarım

Fenerbahçe Kulübü’nün yaklaşan kongresi öncesi Bursa’daki genel kurul üyeleriyle bir araya gelen Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, Ali Koç’un listesinde yer alan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı hakkında sert açıklamalarda bulundu. Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (NOSAB) yemekli toplantıya yönetim listesinde yer alan Nihat Özbağ ve Ömer Onan ile birlikte katılan Aziz…

Devamını Oku »
Futbol

“Ali Koç 83 milyon doları alacağını Sadettin Saran’ın yanında söyledi”

Gazeteci Ferudun Niğdelioğlu, Ali Koç'un Fenerbahçe'ye harcadığı öne sürülen 83 milyon doları Aziz Yıldırım'ın seçilmesi durumunda geri isteyeceğini, bunu da Sadettin Saran'a söylediğini iddia etti.

Devamını Oku »
Futbol

Aziz Yıldırım: “Jose Mourinho’yu haftaya İstanbul’a getireceğim.”

Fenerbahçe Başkan Adayı Aziz Yıldırım, Ankara’da katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu. Ali Koç’un “Ben olduğum sürece şampiyon yapmayacaklar söylemini eleştiren Aziz Yıldırım, “Aday olan bir arkadaş 500 imza topladı diye kulübün her şeyini incelettiler, demokrasi diye bunu yaptılar ama yanlış yaptılar. Sayın başkan; ‘Ben olduğum müddetçe Fenerbahçe’yi şampiyon yapmayacaklar’ dedi.…

Devamını Oku »
Futbol

Müslüm Gülhan: “Futbolda ki sistemin bekası için Ziraat Bankası borcu finanse eder.”

Müslüm Gülhan, bugünkü yazısında, son günlerin gündemine oturan Galatasaray-Fenerbahçe maçı yaşanılanları ve Türk Futbolunun bekası için olacakları kaleme aldı.

Devamını Oku »
Futbol

Aziz Yıldırım: “Hasan Arat’a da söyleyeyim, bu tip konuşmalardan vazgeçsinler.”

Aziz Yıldırım, Hasan Arat için "Beşiktaş Jose Mourinho ile 7 milyona anlaştık diyormuş, üstüne 5'te ben vereyim, 12'ye anlaşsınlar getirsinler." dedi.

Devamını Oku »
Futbol

Aziz Yıldırım’dan Dursun Özbek’e cevap: “Google’a Fetöcü kulüp yazın”

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım Dursun Özbek'in bugün yaptığı açıklamalara çok sert yanıt verdi: "FETÖ seviciliği ile sportif rekabette avantaj elde etmek alçaklıktır, şerefsizliktir."

Devamını Oku »
Futbol

Futbolda kurumsallaşmış trol ve medyacılık

NationalTurk yorumcusu Müslüm Gülhan'ın bu haftaki "Futbolda kurumsallaşmış trol ve medyacılık" başlıklı yazısı;

Devamını Oku »
Futbol

Fenerbahçe Karıştı! Yıldırım’dan Koç’a: Seni Affetmem, Göndereceğim

Aziz Yıldırım, mevcut başkan Ali Koç’u hedef alarak, “Seni affetmem onu bil, seni bu seyirciyle göndereceğim” dedi. Aziz Yıldırım, kongrede başkan adayı olmayacağını açıkladı. Çırağan Sarayı’nda basın toplantısı düzenleyen ve aday olmayacağını açıklayan Aziz Yıldırım, Ali Koç’a yüklendi. Fenerbahçe’nin Koç yönetiminde Anadolu takımı haline geldiğini iddia eden Yıldırım, “Ali Koç…

Devamını Oku »
Futbol

Aziz Yıldırım’dan Sürpriz Karar: 24 Haziran Perşembe

Ali Koç’un başkanlığı döneminde de futbolda başarılı sonuçlara ulaşamayan Fenerbahçe’de yaklaşan seçim öncesi Aziz Yıldırım taraflı sürpriz bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım, Perşembe günü basın toplantısı düzenleyecek. Fenerbahçe Kulübü eski başkanı, 24 Haziran perşembe günü saat 11.30’da Çırağan Sarayı’nda gazetecilerle bir araya gelecek. Aziz Yıldırım tarafından…

Devamını Oku »
Başa dön tuşu