En Son Haberler

Jorge Mendes’ten, Porto’ya büyük vurgun !

Menajerlere ödenen komisyonlar ödemli bir miktarın kayıp olarak muhasebe defterlerine yazılmasına neden oldu. Porto'nun baş menajeri Jorge Mendes

Yurt Dışı Konserler

Jorge Mendes’ten, Porto’ya büyük vurgun !

Lusa Menkul Kıymetler Borsası’ndan yapılan açıklamaya göre Portekiz ekibi Porto geride kalan sezonda 33,5 milyon eurodan oldu.

Oyuncularını yüksek bonservis bedelleri ile satan Porto’nun bu kaybının nedeni olarak oyuncu transferlerinde menajerlere yapılan ödemeler olduğu ifade edildi.

Porto’nun bu hesaplarında yeni sezonda kadrosuna kattığı Jackson Martinez ve Zenit’e sattığı Hulk’un olmadığı belirtilirken Atletico Madrid’e satılan Radamel Falcao ve Inter’e gönderilen Freddy Guarin ise yer alıyor.

Porto’nun iki oyuncunun satışından 29 milyon euro kar ederken yüklü miktarda komisyonun Jorge Mendes’in sahibi olduğu menajerlik şirketi Gestifute ve Hollandalı şirket BV Orel’e ödendiğine dikkat çekildi.

“Türk savcılar Jorge Mendes’i ve Gestifute’yi soruşturma altına aldı.”

Yunanistan Golden

NationalTurk - Londra

NationalTurk Haber Merkezi, En Son Haberleri Gündemi, Spor Haberlerini, Ekonomi, Seyahat, Magazin, Politika ve Son Dakika Haberlerini en doğru ve objektif şekilde size ulaştırır. NationalTurk | Objektif | Bağımsız | Farklı

Bir yanıt yazın

Maldivler Turu
Başa dön tuşu