Kemal Kılıçdaroğlu’na Ali Mahir Başarır’dan yanıt
Ali Mahir Başarır, Kılıçdaroğlu’nun videosu hakkında konuştu:
CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, “Mutlak butlan kararıyla, AK Parti’nin siparişiyle hiçbir arkadaşımızın şerefini, haysiyetini ayaklar altına alarak Cumhuriyet Halk Partisi’nin koltuğuna, Atamızın koltuğuna oturmayacağını söylediğini görüyorum Sayın Genel Başkanımızın” dedi.
“Ekrem Bey (İmamoğlu) ilk ilçe başkanlığını Kemal Kılıçdaroğlu döneminde kazandı. Onun döneminde Beylikdüzü’nü ve İstanbul’u iki kez kazandı. Herhalde ‘arınma’ derken ona bunu yapan komplocuların yargıdan arınmasını demek istiyor.”
“CHP’ye bir tuzak kuruluyor. Millet de Kemal Bey de bunun farkında. 2019’da omuz omuza mücadele vererek seçtirdiği arkadaşlarını koruduğunu görüyorum. En azından öyle görmek istiyorum.”

“Büyükçekmece, Kartal, Beşiktaş, Beylikdüzü bunların hepsi 2019’da atanmış belediye başkanlarımız. Beraberce atadık, el kaldırdık. Çok kıymetli Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu‘yla aldırdık. Antalya, Muhittin Böcek gözlerinin içi parlayarak Sayın Genel Başkan Kılıçdaroğlu elini kaldırdı, biz aday gösterdik, gittik çalıştık.
“Herhalde bunu kastettiğini kastediyor. Arınma derken adaletin arınmasından bahsediyor. Yargılananın, yargının arınmasından bahsediyor. Kendisiyle bizim de yürüyen yol arkadaşlarımızın haksız, hukuksuz iddianameler ve soruşturmalarla şu anda cezaevinde olduğu bir düzenin arınmasından bahsediyor Sayın Genel Başkan, ben öyle algıladım…”






