CHP Haberleri, Fotoğrafları ve Videoları

CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayları
CHP ile ilgili tüm haberler NationalTurk.com’da! CHP haberleri, gelişmeleri ve CHP fotoğrafları yer alıyor.

Politika

Tutuklanan Kepez belediye başkanı: Bilirkişi raporu hatalı

Antalya'da bir kişinin öldüğü teleferik kazası soruşturması kapsamında tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün ifadesi medyaya yansıdı.

Devamını Oku »
Politika

2024 ilçe haritası AKP’deki çöküşü net bir şekilde gösterdi

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde büyük bir çöküş yaşayan AKP'nin durumu ilçe haritası ile net bir şekilde ortaya kondu.

Devamını Oku »
Politika

ORC son anketini açıkladı: İstanbul, Ankara, İzmir

Anket firmalarından ORC Araştırma, 31 Mart 2024 yerel seçimlerine 2 gün kala İstanbul, Ankara ve İzmir için son anket sonuçlarını duyurdu.

Devamını Oku »
Türkiye

Yılmaz Özdil: “Özgür Özel’i konuşturmayın”

Yılmaz Özdil, YouTube kanalından Özgür Özel'e çattı. "CHP'nin en çapsız genel başkanı olduğunu" söyledi.

Devamını Oku »
Politika

Ekrem İmamoğlu malvarlığını açıkladı

CHP’de ABB Başkanı Mansur Yavaş’ın ardından Ekrem İmamoğlu da mal varlığı bildiriminde bulundu. İmamoğlu, eşi Dilek Kaya İmamoğlu ve kendisinin mal varlığını açıkladı. Ekrem İmamoğlu’nun Beylikdüzü’nde 2 dükkan ve 1 mesken, Büyükçekmece’de 2 dükkan, Beylikdüzü’nde 2 arsa, Çanakkale’de ev, Balıkesir’de arsa, Trabzon’da ofis ve dükkan, Çanakkale’de tarla, Balıkesir’de ev ve…

Devamını Oku »
Ekonomi

Emekli ikramiyesine zam!

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emeklilerin bayram ikramiyesinin 3 bin liraya çıkarıldığını açıkladı.

Devamını Oku »
Politika

Gürsel Tekin CHP’den istifa etti

Son günlerde ismi Esenyurt belediye başkan adaylığı için geçen Gürsel Tekin, sosyal medyadan istifa kararını duyurdu.

Devamını Oku »
Politika

TİP Hatay adayı Gökhan Zan: Lütfü Savaş çekilsin

Türkiye İşçi Partisi'nin (TİP) Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı olan Gökhan Zan Lütfü Savaş'a çekilme çağrısı yaptı.

Devamını Oku »
Politika

SONAR İstanbul anketini açıkladı

Araştırma şirketi SONAR İstanbul anketi yaptı. Ankette Ekrem İmamoğlu, rakibi Murat Kurum'un önünde yer aldı.

Devamını Oku »
Ekonomi

CHP: Bayram ikramiyesi 15 bin lira olsun

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer emeklilerin bayram ikramiyesinin 15 bin liraya çıkarılması konusunda açıklama yaptı.

Devamını Oku »
Türkiye

Enver Aysever’i Tuncay Özkan şikayet etmiş!

Gazeteci Enver Aysever, bu sabah saatlerinde gözaltına alınma sebebinin CHP'li Tuncay Özkan'ın şikayeti olduğunu açıkladı.

Devamını Oku »
Politika

Atalay’ın milletvekilliği düşürüldü! TİP ve CHP’den eylem çağrısı

Silivri Cezaevinde bulunan TİP Hatay Milletvekili Can Atalay'ın milletvekilliği düşürüldü. CHP ve TİP eylem çağrısı yaptı.

Devamını Oku »
Politika

Aday gösterilmeyen Yılmaz Büyükerşen: Eskişehir için en iyisi

CHP, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde 242 seçim çevresinde daha belediye başkanı adaylarını belirledi. Eskişehir’de Yılmaz Büyükerşen sürprizi yaşandı. CHP’de Aydın, Hatay, Adana ve Mersin Büyükşehir Belediye başkanlarıyla yola devam kararı alındı. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile ilgili de sürpriz bir gelişme yaşandı. Genel Başkan Özgür Özel…

Devamını Oku »
Gündem

Yaşar Okuyan vefat etti

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Okuyan, tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Devamını Oku »
Politika

Hasan Bitmez’in Cenaze Törenine Erdoğan ve Akşener Katılmadı

TBMM Genel Kurulunda konuşma yaptığı sonrasında fenalaşan ve tedavi gördüğü hastanede 54 yaşında hayatını kaybeden Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez için Meclis’te cenaze töreni düzenlendi. İsrail ve Türkiye arasında ticaretin devam etmesini eleştiren konuşması sırasında AKP sıralarından büyük tepki gören, konuşmasının ardından yere yığılması üzerine de “Allah’ın gazabı böyle…

Devamını Oku »
Politika

Hasan Bitmez Vefat Etti!

TBMM'de yaptığı konuşmanın ardından kürsüde fenalaşan ve kalp krizi geçiren Saadet Partisi milletvekili Hasan Bitmez vefat etti.

Devamını Oku »
Fatih Altaylı Yorumluyor

Fatih Altaylı: Fatih Erbakan’ın Yaptığı Pazarlık mı Şantaj mı?

Dün siyasette önemli görüşmeler vardı. Gazeteci Fatih Altaylı Fatih Erbakan – Recep Tayyip Erdoğan ve CHP – DEM görüşmelerini yazdı. Dünün en önemli siyasi görüşmesinin CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in DEM eş başkanları ile yaptığı görüşme değil, AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın, YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan ile yaptığı görüşme…

Devamını Oku »
Politika

Pelin Batu HEDEP Adayı mı Olacak?

Pelin Batu HEDEP İBB Başkan Adayı gösterildiği iddiasını yalanladı. Batu, “Böyle bir şey söz konusu değil” dedi. Özgür Özel CHP Genel Başkanı olduktan sonra gazeteciliği bıraktığını açıklayan Barış Yarkadaş üfürmeye devam ediyor! Yarkadaş, HEDEP’in İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı için Ahmet Türk’ü göstereceğini iddia etti. Yarkadaş, partide adaylık için…

Devamını Oku »
Politika

Ümit Özdağ “Zafer Partisi CHP Protokolü”nü Yayınladı!

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı ve eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile imzaladığı gizli protokolü paylaştı. Protokolde, Zafer Partisi’ne İçişleri Bakanlığı ve iki bakanlık olmak üzere toplam üç bakanlık verileceği yer aldı. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu…

Devamını Oku »
En Son Haberler

BirGün Yazarı Ayça Söylemez Yargılanıyor

Adalet Bakan Yardımcısı Akın Gürlek ağır ceza mahkemesi hakimi olduğu sırada 'Yetenekli hakim bey’ başlıklı bir yazı yazan BirGün yazarı Ayça Söylemez hakim karşısında!

Devamını Oku »
Başa dön tuşu