Gündem

Tam kapanma uzar mı? Okullar ne zaman açılacak?

Tam kapanma son durum | Türkiye’de 29 Nisan’da başlayan tam kapanma 17 Nisan’da sona erecek. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı sebebiyle kapanmanın uzatılıp uzatılmayacağı merak ediliyor. Peki, tam kapanma bir hafta daha uzatılır mı?

Kadınlar Günü Turları

Milyonların gözü kulağı kabine toplantısında. 19 Mayıs sebebiyle kapanmanın birkaç gün daha uzatılabileceği ifade ediliyor. Konu hakkında en sıcak açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi.

Gençlerle video konferans yoluyla konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İnşallah 17 Mayıs itibarıyla başlayacak yeni normalleşme takvimimizi önümüzdeki günlerde açıklayacağız. İlk kabine toplantımızın en önemli gündem maddelerinden bir tanesi de zaten bu olacak. Bu takvimde okulların açılışıyla ilgili süreç de yer alacak. Salgının şüphesiz ki inişli çıkışlı seyri bu tür konularda çok önceden kesin tarihler vermemize mani oluyor. Bakınız şu anda ciddi manada vefat sayısında düşüş var. Tabii bu aldığımız tedbirlerin netice vermeye başladığını gösteriyor. Vaka sayılarında çok ciddi düşüş var. Bu da netice almaya başladığımızı gösteriyor. Fakat gerektiğinde şartları zorlama pahasına sizleri okulunuzla buluşturmak için her türlü gayreti gösterdiğimizden emin olabilirsiniz. Zira herhalde bir gencin en büyük aşkı öğretmenidir, okulundaki arkadaşlarıdır, okuludur. Ve okullarımızla bizler gelişiyoruz. Okullarımızla geleceğe yönelik güç, kuvvet buluyoruz. Onun için derdimiz bir an önce sağlıklı bir şekilde okullarımıza kavuşmak ve tekrar derslerimize dönmek, hocalarınızla bir arada olmaktır” dedi.

 

8 Mart Kadınlar Günü Turları

Aslı

NationalTurk Haber Merkezi, En Son Haberleri Gündemi, Spor Haberlerini, Ekonomi, Seyahat, Magazin, Politika ve Son Dakika Haberlerini en doğru ve objektif şekilde size ulaştırır. NationalTurk | Objektif | Bağımsız | Farklı

Bir yanıt yazın

Maldivler Turu
Başa dön tuşu