Politika

Erdoğan’dan Yeni Tedbir Sinyali: “Vatandaşlar Maske Takmıyor”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs salgınıyla mücadelede yeni tedbirlerin sinyalini vererek "Vatandaşlar maalesef dikkat etmiyor" dedi.

Kadınlar Günü Turları

Cuma namazı sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ek bir tedbir kararı alınıp alınmayacağı yönündeki soruya “Vatandaşlar maalesef dikkat etmiyor, maske takmıyor. Biz şu anda Sağlık Bakanlığımızın da attığı adımlarla tedbirleri almaya mecburuz ve alacağız” yanıtını verdi.

Vaka ve vefat sayılarının artmasının üzüntü verici olduğunu ifade eden Erdoğan, “Özellikle maske, mesafe, bunlar bizim için çok çok önemli fakat buna dikkat edilmediği sürece, hele hele büyükşehirlerde bunun artarak devamı kaçınılmaz hale geliyor.” diye konuştu.

Erdoğan, aşı ithali ile ilgili olarak ise “Sayın Putin’le yaptığım görüşmeler var. Çin Sağlık Bakanı ile Sağlık Bakanımın yaptığı görüşmeler var” dedi.

Erdoğan, Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak da “Proje ve teknik boyutu hazır. İhale adımı atılacak” ifadesini kullandı.

8 Mart Kadınlar Günü Turları

NationalTurk

NationalTurk gazetesi, yazarları ve yorumcuları en doğru ve tarafsız olarak gündeme dair en önemli haberleri size ulaştırır. NationalTurk | Objektif | Bağımsız | Farklı

Bir yanıt yazın

Maldivler Turu
Başa dön tuşu