Politika

Milletvekili: Tayyip Ağabeyin Ayakkabısını Elimizle Yalamamız Lazım

AKP Ordu Milletvekili Şene Yediyıldız, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı överken ilginç ifadeler kullandı.

Kadınlar Günü Turları

Erdoğan’dan “Tayyip ağabey” diye bahseden 70 yaşındaki doktor vekil “Ayakkabısını elimizle yalamamız lazım” dedi.

Ordu yerel kanalı TV52’de açıklamalar yapan AKP Ordu Milletvekili Op. Dr. Şenel Yediyıldız şunları söyledi:

“Tayyip ağabey Türkiye’nin başında. Dünyanın lideri. Kendi kendimize ihanet etmek gibi bazı şeylere sapıyoruz. Şimdi kalkıp da böyle ucuz sebeplerle Tayyip ağabeye ihanet etmek, Türkiye’ye ihanet etmektir. Böyle sebeplerle Tayyip Ağabey’e ihanet etmek mazlumlara ihanet etmektir.

Ukrayna ve Rusya savaşı var değil mi? Ukrayna da Rusya da Tayyip ağabeyden bir şeyler bekliyor ve de onları yapıyorlar görüyorsunuz. Daha ne olacak, biz Tayyip ağabeye ihaneti bırak, sırtımızda taşımamız lazım. Yani ayakkabısını elimizle yalamamız lazım. Bunları şey olsun diye söylemiyorum ya! Tayyip ağabeye, bu resme biz kalkacağız bir şeyler söyleyeceğiz.

Biz bu memleketin insanı değiliz o zaman. Bırak AK Parti’nin veya bilmem neyin insanı olmayı, bu memleketin insanı değiliz ya… Dünyada böyle bir lider olacak o liderin ülkesinde kendine karşı çıkan insanlar olacak değil mi, nasıl görürsün? Gittiğin yerlerde hep karşı çıkan cinsler var, “Çok pahalı, alamıyoruz, yiyemiyoruz, gezemiyoruz” diyenlere ya havle diyorsun ya!

Dünyada pahalılıktan şikayet etmeyen ülke var mı? Avrupa’da, Almanya’da, Avrupa’da, Amerika’da var mı? Yok, niye? Dünya iki yıl pandemi diye bir şey geçirdi. Bütün devletler kendi çalışanını, işverenini, insanını korumak adına ne yatırım yapmak gerekiyorsa onları yaptı. Peşinden işte savaş çıktı”

8 Mart Kadınlar Günü Turları

NationalTurk

NationalTurk gazetesi, yazarları ve yorumcuları en doğru ve tarafsız olarak gündeme dair en önemli haberleri size ulaştırır. NationalTurk | Objektif | Bağımsız | Farklı

Bir yanıt yazın

Maldivler Turu
Başa dön tuşu