PolitikaTwitter'da Ne Oldu?

Cem Boyner’den Levent Gültekin’e ‘Cumhurbaşkanı adayı’ yalanlaması

Boyner Holding'in sahibi Cem Boyner, yorumcu ve yazar Levent Gültekin'in 'Cumhurbaşkanı adayı' açıklamasını yalanladı.

Yurt Dışı Konserler

Boyner Holding’in sahibi Cem Boyner, yorumcu ve yazar Levent Gültekin’in ‘Cumhurbaşkanı adayı’ açıklamasını yalanladı.

Gece saatlerinde açıklama yapan Gültekin ise, Boyner ile telefonda konuştuklarını ve “yanlış anlamaları giderdiklerini” yazdı.

Cem Boyner “Beni Cumhurbaşkanı adayı yapmak istedi” sözünü yalanladı

İş insanı Cem Boyner, gazeteci Levent Gültekin’in “Beni Cumhurbaşkanı adayı yapmak istedi” şeklindeki açıklamasını yalanladı.

Gazeteci Fatih Altaylı, Boyner’in Levent Gültekin’i yalanladığını söyledi. Altaylı, kendisiyle konuştuğu Boyner’in “Levent Gültekin ile tanışmıyorum bile” dediğini aktardı.

“TANIŞMIYORUM BİLE”
Kendi kişisel kanalından yayın yapan Altaylı, Boyner’in, “Levent Gültekin’le hayatımda hiç konuşmadım, karşı karşıya gelmedim. Kendisi ile tanışmıyorum bile” dediğini aktardı.

Levent Gültekin 2018’de cumhurbaşkanı adayı olmuştu.

Gültekin katıldığı bir programda o sürece dair yaptığı değerlendirmede, “Gaza geldim. Başta Prof. Dr. Üstün Ergüder olmak üzere pek çok akademisyen, eski siyasetçi, Cem Boyner başta olmak üzere bazı işadamları, aklınıza gelebilecek 40-50 kişi ‘Aday ol. Sen girersen muhafazakâr mahalleden en az 2-3 puan oy alırsın. Seçim 2. tura kalır. Bir şans olur’ dediler. Çocuk gibi onların gazına geldim ve ‘adayım’ dedim. Dediğim anda hepsi toz oldu. Çok haklısınız. Bu büyük hataydı ama egodan değil, onların gazıyla oldu. En büyük hatamdır” diye konuşmuştu.

LEVENT GÜLTEKİN’DEN YENİ AÇIKLAMA

Levent Gültekin ise gece saatlerinde Twitter hesabından açıklama yaptı. Boyner’le telefonda konuştuğunu söyleyen Gültekin, “yanlış anlamaları giderdiklerini” yazdı.

Gültekin, “Cem Bey ile telefonda konuştuk, yanlış anlaşılmaları giderdik. Bu kişisel konunun bu kadar tartışılması anlamsız” dedi.

CHP ‘HAYAL ÜRÜNÜ’ DEMİŞTİ

Gazeteci Levent Gültekin, cumhurbaşkanı seçimi öncesi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile de görüştüğünü ve aday olmamasını söylediğini öne sürmüştü.

Bunun üzerine CHP’den yapılan açıklamada söz konusu görüşmenin yapılmadığı, anlatılanların “hayal ürünü” olduğu belirtilmişti.

Cem Boyner hükümeti yine kızdıracak! “Sokağa, meydanlara çık”

Yunanistan Golden

NationalTurk - Londra

NationalTurk Haber Merkezi, En Son Haberleri Gündemi, Spor Haberlerini, Ekonomi, Seyahat, Magazin, Politika ve Son Dakika Haberlerini en doğru ve objektif şekilde size ulaştırır. NationalTurk | Objektif | Bağımsız | Farklı

Bir yanıt yazın

Maldivler Turu
Başa dön tuşu