Politika

Sürpriz Kılıçdaroğlu İmamoğlu Görüşmesi

CHP'de pazartesi günü yapılan seçim stratejisi toplantısının ardından Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'nun baş başa bir görüşme yaptığı öğrenildi.

Kadınlar Günü Turları

Pazartesi günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında yapılan seçim strateji toplantısından sonra CHP lideri ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun baş başa görüştüğü ileri sürüldü.

Kılıçdaroğlu İmamoğlu bir araya geldi

Millet İttifakı’nın Ortak Politikalar Mutabakat Metni tanıtım toplantısının ardından CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Merkez’de kurmaylarıyla Cumhurbaşkanı Adayı seçim strateji toplantısında bir araya geldi.

Habertürk’ten Mahir Kılıç’ın haberine göre Kılıçdaroğlu başkanlığında yapılan toplantıya İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. Yaklaşık 2 buçuk saat süren toplantıda İmamoğlu’nun “seçim kampanyası makinesi” adlı, İstanbul’da yerel seçimdeki kampanya modelini anlattığı belirtildi.

Ayrıca İstanbul Planlama Ajansı, Reform Enstitüsü ve bazı uzmanların çalışmalarına dair raporları sunduğu kaydedildi. 3 grup başkanvekili, bazı MYK üyeleri, İstanbul Planlama Ajansı Başkanı, CHP PM üyesi Gökhan Günaydın ile Kemal Kılıçdaroğlu’nun Basından Sorumlu Başdanışmanı Tuncay Özkan’ın da katıldığı toplantıda CHP lideri bazı MYK üyelerine görev verdi.

Seçim sürecinde kampanyanın bu görevlendirmeler çerçevesinde yürüyeceği İmamoğlu’nun ekibinin de çalışmalara destek olacağı belirtildi.

Bu toplantı bittikten sonra, Ekrem İmamoğlu’nun Kemal Kılıçdaroğlu ile 12. katta baş başa bir görüşme gerçekleştirdiği de öğrenildi.

8 Mart Kadınlar Günü Turları

NationalTurk

NationalTurk gazetesi, yazarları ve yorumcuları en doğru ve tarafsız olarak gündeme dair en önemli haberleri size ulaştırır. NationalTurk | Objektif | Bağımsız | Farklı

Bir yanıt yazın

Maldivler Turu
Başa dön tuşu