FutbolAvrupaDünyaSporTürkiye

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, İstanbul’da

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, UEFA Avrupa Ligi Finali öncesi bu akşam Çırağan Sarayı'nda düzenlenecek gala yemeğine katılmak üzere İstanbul'a geldi

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin’e karşılama

UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, UEFA Avrupa Ligi Finali öncesi bu akşam Çırağan Sarayı’nda düzenlenecek gala yemeğine katılmak üzere İstanbul’a geldi.

Ceferin’i İstanbul Havalimanı’nda Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu karşıladı. TFF Yönetim Kurulu Üyesi Muhammet Akçay, TFF Başdanışmanı Yusuf Yerkel, TFF Dış İlişkiler ve Millî Takımlar İdari Direktörü Buğra İmamoğulları ile UEFA Stratejik Danışmanı Kadir Kardaş da karşılamada yer aldı.

ceferin2

Türkiye’ye yeniden gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren UEFA Başkanı Ceferin, İstanbul’da oynanan unutulmaz finallere yakışır bir maç beklediğini ifade etti.

Beşiktaş Park’ta yarın saat 22.00’de Almanya’nın Freiburg ile İngiltere’nin Aston Villa takımları arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi finali öncesi bu akşam bir gala yemeği düzenlenecek. Çırağan Sarayı’ndaki yemek organizasyonu saat 19.30’da başlayacak.

NationalTurk NL

NationalTurk NL - Haber Merkezi, En Son Haberleri Gündemi, Spor Haberlerini, Ekonomi, Seyahat, Magazin, Politika ve Son Dakika Haberlerini en doğru ve objektif şekilde size ulaştırır. NationalTurk | Objektif | Bağımsız | Farklı

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu