Yılmaz Özdil Haberleri, Fotoğrafları ve Videoları

Yılmaz Özdil Haberlerini, yazı ve yorumlarını, Özdil ile ilgili son gelişmeleri NationalTurk Yılmaz Özdil sayfalarından okuyabilirsiniz.Yılmaz Özdil Haberlerini, yazı ve yorumlarını, Özdil ile ilgili son gelişmeleri NationalTurk Yılmaz Özdil sayfalarından okuyabilirsiniz.

Türkiye

Yılmaz Özdil: “Ciğeri Beş Para Etmez Kereste Seviyesinde Tipler”

Yılmaz Özdil YouTube kanalında "Hasan Arat'a Küfür Eden Ciğeri Beş Para Etmez Kereste Seviyesinde Tipler" diyerek Arat'a küfür edenlere köpürdü.

Devamını Oku »
Türkiye

Yılmaz Özdil: “Özgür Özel’i konuşturmayın”

Yılmaz Özdil, YouTube kanalından Özgür Özel'e çattı. "CHP'nin en çapsız genel başkanı olduğunu" söyledi.

Devamını Oku »
En Son Haberler

Yılmaz Özdil: İyi ki Tayyip Erdoğan var, yoksa Tayyip Erdoğan memleketi mahvedecek

Gazeteci Yılmaz Özdil, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın emeklilere zam konusunda yaptığı “Memurlarımıza zamlar gelirken, emeklilerimize hiçbir şeyin gelmemesi olacak bir şey değil. Onları da inşallah memnun edecek adımları atacağız” açıklamasını, ironik bir dille eleştirdi. Özdil, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Ana muhalefet lideri Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı…

Devamını Oku »
Fatih Altaylı Yorumluyor

Fatih Altaylı Yılmaz Özdil Polemiği

CHP'nin Halk TV'den desteğini çekmesinin ardından Fatih Altaylı Yılmaz Özdil 'in Twitter'da yaptı yorumlar hakkında bir yazı kaleme aldı.

Devamını Oku »
En Son Haberler

Yılmaz Özdil ifade verdi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Bürosu'nca hakkında soruşturma başlatılan Yılmaz Özdil, bugün "şüpheli" sıfatıyla ifade verdi.

Devamını Oku »
En Son Haberler

Yılmaz Özdil’e Hulusi Akar Hakkındaki Sözleri İçin Hapis Cezası

Yılmaz Özdil katıldığı bir televizyon programında “Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar’la gezmeye gitmem” ifadelerini kullanmıştı. Yılmaz Özdil: Hulusi Akar ile geziye gitmem ne savaşı Yılmaz Özdil, 10 Kasım 2017’de Halk TV’de yayınlanan bir programda “O dönem Genelkurmay Başkanlığı’nın başında Atatürk var. Şimdi Allah korusun ben Hulusi Akar ile gezmeye gitmem, ne…

Devamını Oku »
Başa dön tuşu