PolitikaTürkiyeVideo

Özgür Özel ile Kemal Kılıçdaroğlu ilk kez bir arada

CHP'de mutlak butlan kararı sonrası Kemal Kılıçdaroğlu ile Özgür Özel ilk kez Meclis'teki cenaze töreninde karşı karşıya geldi

Kemal Kılıçdaroğlu-Özgür Özel konuştu mu?

CHP’de mutlak butlan kararı sonrası genel başkanlığa dönen Kemal Kılıçdaroğlu ile YSK’ya göre halen genel başkan olan Özgür Özel ilk kez karşı karşıya geldi.

Kılıçdaroğlu ve Özel, mutlak butlan karası sonrası ilk kez, 22. Dönem CHP Balıkesir Milletvekili Önder Sür’ün cenaze töreninde bir araya geldi.

Hızlı adımlarla tören alanına ilerleyen Kılıçdaroğlu, Özel ile soğuk bir şekilde tokalaştı.

CHP’de Kılıçdaroğlu’nun, partiden ihraç ettiği Ali Mahir Başarır ile tokalaşmadığı öne sürüldü. Ancak sonraki gelen fotoğraflarda tokalaştıkları görüldü.

ozgur1 1

Özel ise Kılıçdaroğlu’nu destekleyen milletvekilleriyle tokalaşmadı.

Bu arada CHP’de ne yapacağı merak konusu olan Muharrem İnce’nin törende Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında durması dikkat çekti.

Kılıçdaroğlu’nun yarın Halkalı’da her yıl gerçekleştirilen “Geleneksel Aşura Matem Merasimi”ne katılması bekleniyordu.  Ancak iddialara göre karşılama için yeterli konvoy ve insan sağlanamayınca bu katılım iptal edildi.

Özgür Özel ise bugün İstanbul’da Muharrem Ayı’nın 10’uncu günü nedeniyle saat 20.30’da İstanbul Küçükçekmece’deki Garip Dede Cemevi’nde vatandaşlarla bir araya gelecek.

NationalTurk NL

NationalTurk NL - Haber Merkezi, En Son Haberleri Gündemi, Spor Haberlerini, Ekonomi, Seyahat, Magazin, Politika ve Son Dakika Haberlerini en doğru ve objektif şekilde size ulaştırır. NationalTurk | Objektif | Bağımsız | Farklı

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu