En Son Haberler

Aydoğan Semizer’e tutuklama kararı

İçi boşaltıldığı için Devlet tarafından el konulan Egebank'ın yönetiminde yer alan ve bankanın avukatlığını yapan Aydoğan Semizer için de gıyabi tutuklama kararı çıkartıldı.

Yurt Dışı Konserler

Kayınvalide 15’ın da avukatlığını yapan Aydoğan Semizer’in bankanın para işlerini yönlendirdiği ileri sürüldü.

Aydoğan Semizer’in yurt dışına kaçmaması için de sınır kapıları uyarıldı.

Aydoğan SemizerÖte yandan Yönetimi, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na devredilen Egebank’la ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, bankanın eski genel müdürü Şükrü Esat Erkuş ile eski genel müdür yardımcısı Ali Ertunç Yalçın’ın da aralarında bulunduğu 11 kişi gözlem altına alındı.

İstanbul Mali Şube Müdürlüğü’ne getirilen Erkuş ve Yalçın ile diğer 9 kişinin, Ankara’ya gönderilmesi bekleniyor. Gözlem altına alınan Erkuş ile Yalçın, bazı kredi işlemleriyle Bankekspres’i dolandırdıkları gerekçesiyle bankanın eski sahibi Yahya Murat Demirel’le birlikte İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde tutuksuz olarak yargılanıyorlardı.

Şükrü Esat Erkuş ve Ali Ertunç Yalçın’ın, bu dava kapsamında, “Bankekspres’in hileli hareketlerle hataya düşürüldüğü, gerçekte var olmayıp kağıt üzerinde gözüken hayali şirketlere kredi vermesi sağlanarak 8 trilyon 314 milyar lira zarara uğratmak suretiyle dolandırıcılık yaptıkları” gerekçesiyle 4,5 ile 7,5’ar yıl arasında ağır hapis cezasına çarptırılmaları isteniyordu.

Yunanistan Golden

NationalTurk - Londra

NationalTurk Haber Merkezi, En Son Haberleri Gündemi, Spor Haberlerini, Ekonomi, Seyahat, Magazin, Politika ve Son Dakika Haberlerini en doğru ve objektif şekilde size ulaştırır. NationalTurk | Objektif | Bağımsız | Farklı

Bir yanıt yazın

Maldivler Turu
Başa dön tuşu