Futbol2026 FIFA Dünya KupasıSporVideo

Cristiano Ronaldo’dan Venezuela’ya dev yardım!

Cristiano Ronaldo, iki büyük depremle sarsılan Venezuela'ya ilaç, ekipman, yiyecek ve giyecek dolu iki özel uçakla yardım gönderdi

Cristiano Ronaldo’ya özel teşekkür

2026 Dünya Kupası Son 32 Turu’nda 2 Temmuz’u 3 Temmuz’a bağlayan gece TSİ 02:00’de Portekiz ile Hırvatistan karşı karşıya gelecek.

Portekiz’de 41 yaşında olmasına karşın beklentilerin yüksek olduğu Cristiano Ronaldo, Dünya Kupası’na karşın Venezuela’ya duyarsız kalmadı.

Ronaldo, art arda iki büyük depremle büyük hasar gören ve çok sayıda can kaybının yaşandığı Venezuela’ya yardım elini uzattı.

venezuela2

Portekizli, Güney Amerika ülkesine iki uçak dolusu yardım gönderdi.

Venezuela Geçici Devlet Başkanı Delcy Rodriguez şu açıklamayı yaptı:

“Portekizli Cristiano Ronaldo’dan iki uçak geldi. İçi ilaçlar, ekipman, yiyecek ve giyecek. İki uçak da ağzına kadar doluydu.  Kendisine ülkem adına ne kadar minnettar olduğumu anlatacak kelime bulamıyorum. Umarım Tanrı ona cennetinde özel bir yer verir ve dünyada daha büyük bir isim olmasını sağlar.”

Cristiano Ronaldo şampiyon oldu!

NationalTurk NL

NationalTurk NL - Haber Merkezi, En Son Haberleri Gündemi, Spor Haberlerini, Ekonomi, Seyahat, Magazin, Politika ve Son Dakika Haberlerini en doğru ve objektif şekilde size ulaştırır. NationalTurk | Objektif | Bağımsız | Farklı

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu