Ekonomi

MASAK Başkanı Yine Görevden Alındı!

2019 Ağustosunda görevden alınan MASAK Başkanı Osman Dereli yine görevden alındı. Karar Resmi Gazete'de bugün yayınlandı.

Kadınlar Günü Turları

Hazine ve Maliye Bakanlığı Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) Başkanı Osman Dereli görevden alındı. MASAK Başkanı Dereli’nin görevden alınmasına ilişkin Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayınlandı.

Geçen yıl görevden alınan Osman Dereli’nin yerine Hayrettin Kurt getirilmişti.

Osman Dereli Kimdir?

Osman Dereli, 1974 yılında Ankara’da doğdu. 1996 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun olan Dereli, 2006 -2008 arasında ABD’de İllinois Üniversitesi muhasebe dalında yüksek lisans eğitimini tamamladı.

1997 YILINDA MALİYE’YE GİRDİ
Maliye Bakanlığında Hesap Uzman Yardımcısı olarak 1997 yılında göreve başlayan Dereli, 2008-2012 arasında Gelir İdaresi Başkanlığında Grup Başkanı olarak çalıştı. Dereli, 25 Eylül 2012’den bu yana Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü. Dereli Mart 2016 itibariyle MASAK başkanı olmuştu.

8 Mart Kadınlar Günü Turları

NationalTurk

NationalTurk gazetesi, yazarları ve yorumcuları en doğru ve tarafsız olarak gündeme dair en önemli haberleri size ulaştırır. NationalTurk | Objektif | Bağımsız | Farklı

Bir yanıt yazın

Maldivler Turu
Başa dön tuşu