SPK Haberleri, Fotoğrafları ve Videoları

SPK Haberleri SPK Bülteni, idari yaptırımlar ve basın duyuruları gibi haberleri NationalTurk SPK Sayfalarından takip edebilirsiniz.

Futbol

Hasan Arat’tan gazeteci Gökhan Dinç’e: Bundan sonra çok şey göreceksiniz.

Hasan Arat ile gazeteci Gökhan Dinç arasında gerginlik yaşandı. Hasan Arat, Santos’un maaşını soran Gökhan Dinç'e Santos'un maaşını açıklamayacaklarını söyledi.

Devamını Oku »
Futbol

Fatih Terim Fonu: “Bahsedilen Fonla İlgim Yok”

Fatih Terim'in ifadesi: Seçil Erzan'a hiç para vermedim. Rüya Hanım'dan şikayetçiyim! "Fatih Terim Fonu" olayında ünlü teknik direktörün ifadesi ortaya çıktı.

Devamını Oku »
Futbol

Hasan Arat’ın SPK Cezası Engel Olacak mı?

Geçmişte SPK'dan 6 ay işlem yasağı cezası aldığı iddia edilen başkan adayı Hasan Arat'ın seçilmesi halinde BJK Futbol A.Ş.'de görev alıp alamayacağı merak konusuydu.

Devamını Oku »
En Son Haberler

Engin Özkoç: ‘Ethem Sancak benim için nitelikli dolandırıcıdır’

TBMM’de, Ethem Sancak’a satılan ve Katar’ın ortak olduğu Tank Palet Fabrikası tartışıldı. Ordunun üzerinde oyun oynandığını söyleyen CHP’li Engin Özkoç, “18 ayda tank üretecekti. Aradan 48 ay geçti, tank yok. Ethem Sancak var mı? Yok. Parayı cebine koyup gitti” dedi. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç TBMM Genel Kurulu’nda, “Bir faturada…

Devamını Oku »
Futbol

Beşiktaş Kulübünün son 10 yılını denetleyen KPMG şirketi KAP’a bildirdi. 10 yıl içinde 102 milyon Euro yok

Beşiktaş, 2009 ile 2019 yılları arasındaki dönemi kapsayan özel incelemede 102 milyon Euro’luk istisnai durum tespit edildiğini açıkladı. Beşiktaş Kulübünden yapılan açıklamada: “KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Anonim Şirketi tarafından hazırlanan ve 2009-2019 yılları arasındaki dönemi kapsayan Özel Kapsamlı İnceleme Raporu 23.12.2021 tarihinde Kulübümüze teslim edilmiştir. Anılan raporda Beşiktaş…

Devamını Oku »
Ekonomi

Kripto para sessizliği

​SPK ve BDDK mağduriyetlere yol açan kripto paraların alım satım ve kullanımına ilişkin sorulara cevap vermekten kaçınıyor. Küresel piyasası 2 trilyon dolara yaklaşan kripto paralarla ilgili Türkiye’de büyük bir başı boşluk var. Kara para aklama, yurt dışına para kaçırma, vergi kaçakçılığı ile yer altı dünyasının her türlü işlerini perdeleyen piyasa…

Devamını Oku »
Ekonomi

Şarkı Sözleriyle SPK ve Hisse Şifresi!

Sabah yazarı Dilek Güngör, manipülatörlerin Telegram, WhatsApp gruplarında şarkı yoluyla SPK aykırı olarak hisse şifreleri verdiklerini ileri sürdü.

Devamını Oku »
Başa dön tuşu